Monday, December 4

Malam Pertama

Last weekend awek aku pergi Kuantan, classmate dia kawin. So, dia jumpa ramai member-member lama, ada diantara yang dah kahwin. Terkeluarlah cerita menarik pasal malam pertama. Jadi, aku nak complilekan cerita malam pertama yang aku dapat dari experience member-member aku. Mestilah yang lawak, kalau yang lucah cari la kat tempat lain la....




1)..Takut..
Budak office aku cerita, actually this thing happen to 2 of my friends. Diorg cakap, masa first time tidor dengan wife, wife diaorang takut tahap melampau. Sampaikan, masa nak 'masuk' si si isteri menangis and tak bagi. Member aku kena pujuk dan terus memujuk, sampai dah hampir subuh, baru boleh 'dapat'. Masa mula-mula nak 'masuk', isteri lari-larikan dia punya 'kolam', sampaikan si suami kena pegang badan isteri... Hahahaha... Tak tahu lah, member aku punya besar sangat or memang isteria dia jenis penakut buat benda-benda pelik for 1st time.

2)..Terkejut..
Ini cerita dari member girlfriend aku. Si isteri dah lama tak tidor berteman, dari kecil biasa tidor alone. And dah besar pun tidor atas katil sorang-sorang. Masa malam pertama, dia terjaga pukul 4 pagi and jerit pasal ada 'lembaga' kat sebelah. Yelah, suami dia..! She hold her hubby face and scream like mad. Luckily, suami dia manage to sedarkan dia dari igauan buruk tu, and we all know what they did after that, right? Hahahaha....

3)..Berbincang..
Same couple dari cerita no. 2. Pagi esoknya mereka berbincang pasal 'aktiviti' mereka dalam kelambu. Mereka berbincag dalam bilik mandi. Sedang rancak memanaskan suasana biliik mandi, mereka terdengar dari toilet bunyi air. Rupanya abang pengantin ada kat dalam and semestinya dengar segala perbualan mereka. Hahahahaha... Abang dia dah kawin, maybe leh beri advice kot.


4)..Jam Loceng..
Cerita ini dah biasa, but for those yang tak pernah dengar, memang lawak. Budak kampung aku kenakan member kitaorang. Mereka belikan hadiah jam loceng 3 biji, and set kan alarm pukul 2 pagi. Pengantin pula tak buat upacara buka hadiah that nite. So, 3 biji jam loceng berbunyi 2 o'clock in the morning, boleh agak la apa yang terjadi kan. Hahahahahaa...

5)..Terkena..
Sepupu aku pula cerita lain sikit. Dia kahwin dengan member sekampung. So, lepas habis semua acara, dia pun duduk bersembang dengan member-member and pakcik-pakcik. Aku tak sure pakcik-pakcik and member-member tu dah rancang or what, but they sembang sampai pukul 2 pagi and they tak bagi sepupu aku masuk tidor. Sepupu aku segan nak cakap, just bagi all kind of excuse lah, penat, nak salin baju, nak kemas bilik tidor, but semua tak jalan. At last, bini dia keluar and panggil, semua orang pakat gelak. Including aku.. Hahaha..hahah..


  • Kalau tak kisah please share cerita lawak malam pertama anda di sini.
  • Aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru pada Mat Kayu, yang akad nikah semalam.. ada cerita lawak tak? Imagine where he got the name.... Mat KAYU.. hahahaha..

28 comments:

NaSaSuKe said...

Aku teringat citer member akju . Diorang planning bg pengantin hadiah jom loceng . Dah set alarm kul 12 time pengantin buat projek . Hoho ..aku mmg tak dpt bayangkan camner ler pengantin carik jam tuh klu hadiah dekat sebukit pergghh confirm projek tak jlnb mlm tuh ..Hoho ..

Anonymous said...

So, to be safe.. nex time bila ko kawin, buka hadiah cepat2..hahahha.. or, letak hadiah dlm bilik abang, or akak.

aUs said...

huhu..memang betul..aku penah kenakan cousin aku dgn taktik hadiah jam loceng..kelam kabut habis diorg..haha

mdpai said...

adui lawak betul, tak tahan aku gelak...hehe aku takde pulak cite mlm pertama ni, bujang trang tang tang lg..

Mr. Right said...

Just nak bagitau, aku try tactic no 4 pada Mat Kayu masa aku pegi kenduri rumah dia. Not actually malam pertama lagi la. But just suka2 nak tahan dia dari masuk bilik. Sadly said, dia trick aku ngn my frens, "aku naik sat, tukaq seluaq" .. tak turun2 dah.. muhahaha..

lankapo said...

dud,
aman kawin ko pg tak ?

Mr. Right said...

Kapo,
Aman lagi.. karat lagi... dua2 duk Johor.. aduhai.. jauh tu. Selagi tak dapat kad jangan harap aku nak consider untuk pergi.

Anonymous said...

tak pernah terpikir lak aku tentang teknik2 tu.maklomla,still bujang.t leh la aku kebas salah satu..usik cousin aku yang nak kawen t..hahaha(xleh nak imagine pe reaksi dorang)

alya_anonymous said...

aduyai...
ni la pasal aku takot sgt nk kawen,..
hehe

noen said...

ee......takut x mlm pertane???

cara membesarkan penis said...

Malam pertama memang menegangkan dan kuatir.

Don.... said...

hahahahhahaha.....
malam pertama...
sweet.....

Anonymous said...

aku nye mlm petama sadis ket sbb tlalu takot nye pasal kan sampai terkentot2 tau....

laki aku nya bengong ble balun ketawa sampai seminggu kat aku & slama tu gak kitaorg x joint venture lagi....peh ampeh nye suami...

ShaRLoCk VaMpLovE said...

haha...lawak la..aku xpnah dgr cite jam loceng ni..mase aku kawin dulu xder sebijik jam pun aku dpt...tapi bagi aku, 1st nite tu kalo kedua2 pihak dapat bertenang n relax slow2 jalankan tugas, xjadi masalah pun. sumenye akan lancar insya allah. =)

cara memperbesar penis said...

malam pertama selalu kan dikenang

Anonymous said...

petua yang baik dan berguna. Lagi petua menarik untuk suami
dan isteri dan bakal yang akan berkahwin http://petuaseks.com

Anonymous said...

hehehe..cite aq lak..mlm pertama aq tu ok2 je.p msa nk mula tu biase ar kiz2 lu..tu ar citenye..laki aq nie tinggi.aq lak rendah..nk kiz pn ssh..laki aq lak bodoh..da taw bini nie rndah..tunduk ar cket,,nie x.aq yg kne jengket..paz tu..da pnye la sdp smpai aq terplecok..laki aq leh lak gelakkn aq kuat2..esknye truk aq kne sindir....

caramemperbesarpenis said...

malam pertama bikin deg degan kaum perempuan, cowok sih biasa aja :)

inexpensivematernityclothes said...

Malam pertama biasanya bikin wanita takut,,, bener juga

inexpensivematernityclothes said...

malam pertama memang asyik

Anonymous said...

hahaha.. mmg nasib aku dapt isteri yg btul2 dara. mlm pertama x jd ape. mlm kedua pun sama. mlm ketiga br stat operasi.mlm keempat baru jadi. pergh... mmg kena pakai gel. hahahaha... best giler...aku dpt dara,wife aku dpt teruna aku... hahahaha... kpd girl di luar sana, jgn takut.n kpd guy, jgn gelojoh...

Anonymous said...

hahhahah bertuah kepada yang dapat dara aku tak dapat pun terus je masuk
tak ada rezeki

Anonymous said...

mlm pertama aku kira melucukan juga. selepas pertama kali anu masuk, aku dan hubby terkejut krn ada darah yg lekat, kami berpandangan, kemudian baru sama2 ketawa terkekeh-kekeh.....dia semakin kuat memeluk aku....itulah tanda kedaraanku....

sha said...

Malam pertama aku awal dari kenduri, suami tak sabar, aku cuak jugak sebab selalunya hari akad nikah pengantin laki tak ditinggalkan kat rumah pengantin perempuan. tapi dia bagi excuse nak amik barang apa bagai. parents dua2 tak kisah. last2 aku la jadi 'mangsa'nya...hehe

Anonymous said...

1st aku kawen dgn janda.aku pula teruna.aku yg berdegup jantung.wife relax je.huhuhuhu.masuk2 gua laju n licin gilew dowh.terangkat bini aku asyik sgt coz 2 tahun x dpt.ditakdirkn aku kawen baru.fuyoooooo kali ni aky pula yg yakin.wife no 2 jadi gelabah.ye lah 1st time.tp kn,tp kn.demmmnn ketat dowh.aku plak yg cuak.dln hati mcm2 doa keluar.wakakaka.

Anonymous said...

Alex Bandit said...

Good information here. I will post these information to my facebook page. It is really very informative for others ptrl hd

Anonymous said...

mlm pertama aku....dah semua ready...tiba2 istri aku period....punya la bengang.. .ambik kunci moto terus g lepak ngan kwn2 sampai kul 4 pagi...semua kwn2 heran knp aku relaks je lepak dgn dorang...aku ckp "jgn gelojoh....tak baik....bagi dia rehat lu"...padahal dlm hati bengang nak mampus....bengang dlm hati takpe lg....kepala dlm seluar lg bengang tak turun2....bkn jenis reti base pon budak kecik tu...

Total Pageviews

. page counter