Thursday, January 25

Harimau Mengembek… Singa Berkokok...

Masing-masing menggunakan mascot yang ganas, but to be honest both team failed to lift up to their nick name and entertain supporters masa game hari tu. Strikers Malaysian umpama kambing yang cuma pandai membuat bising tanpa sebarang hasil. The whole Singapore team pula sememangnya telah diayamkan oleh pasukan Malaysia. Ramai dah tahu, game tu Malaysia main cantik, we control the flow and as I stated in my previous posting, Singapore love to defend deep. Cuma striker kita failed to convert all the golden or half chances and our midfielder pun have no confident to test Lionel Lewis. Just a fluke shot from Hardi menghasilkan 1st goal.

Tidak terlintas langsung di fikir pemain tengah kebangsaan, Hardi Jaafar sepakan lencong dari sudut kiri berjaya…” – Harian Metro

Aku admit aku a bad loser, difficult for me to accept team yang aku sokong tewas atau gagal meraih kemenangan. I will try to find excuse to blame other parties for the defeat. I don’t know bagus atau tidak sifat tu, but sememangnya aku sukar menerima kekalahan. So, ada beberapa perkara yang aku tidak puas hati berkenaan perlawanan tersebut.

Antaranya:

  1. Why AFF choose referee from China since Singapore ada import Chinese to play for them, their midfielder Shi Jiayi, play for Young Lions dalam S-League. Although nothing much to say about his decision that night, but as I mention earlier I will find all kind of excuse to protect my team. Maybe, Chinese referee will bias to Chinese player.
  2. Two occasions, Hairuddinn jatuh dalam kotak penalty Singapore, referee takes no action at all. If he believes no fault committed by Deniel Bennett, he should show yellow card to Hairuddin, since obviously Hairuddin claim for the call.

I also can’t understand why Norizan tidak menggunakan youngsters like Khyril Muhameen and Saramsak on the early stage of the game? The Kedah duo really made an impact when Norizan send them in. Compare to Eddy Helmi and Nizarudin Yusuf, pemain muda ini lebih laju and not afraid to make a gamble move.

Last match Singapore tidak boleh gunakan khidmat their creative import midfielder, Mustafic Fahrudin, sebab suspended. Then returns leg nanti, they will be without their captain Aide Iskandar, since hari tu kena kad merah. Damn stupid la dia ni. Harian Metro confidently said referee punish him sebab ‘curi masa’ dengan pura-pura injured, possible juga. But I believe dia kena kad sebab he stupid enough to enter the playing field after he got his ‘treatment’ without referee’s permission. Masa dia angkat tangan untuk masuk padang, dia tak sedar yang dia dah few meters inside the playing field. Stupid…!

Saturday nanti maybe Radojko Avramovic akan convert Fahrudin to partner Precious Emuejeraye in the heart of their defend, since they have no establish central defender selain Bennett yang lebih diperlukan di sebelah kiri. Hope our strikers boleh beat these new combination and produce goals yang akan membuatkan penyokong mereka senyap.

Tahniah kepada Penyokong Selangor yang berjaya menghidupkan suasana stadium dengan gendang dan paluan kompang. On the way balik, I also witness bus with plate number AFQ 5898. Penyokong Perak, datang dari Ipoh just to support Malaysia, cool..! Seronok tengok die hard fan Perak and Selangor berpadu tenaga support Malaysia, mereka ini selalunya macam anjing and kucing. (sapa kucing sapa anjing?)

Berita Pasal Player Muda Kita Training kat EPL: here (Harian Metro)

1 comment:

NaSaSuKe said...

sorry dood , aku balik kg and still didn't upload any pic that taken at the stadium shah alam from my hp to pc ..still demn lazy to do it ..hoho ..nantiler tunggu weekendle wei

Total Pageviews

. page counter