Friday, January 26

Keranamu Malaysia....

Aku terdengar benda ini di radio this morning, I believe the DJ quote what he read in Utusan today. He said, after 6 years Malaysia celebrate Independent Day with same slogan ‘Keranamu Malaysia’, tahun ini sempena 50 tahun akan ada tema baru. So, there will be competition to choose the most unique and patriotic motto, hadiah mestilah ribu-ribu.

Jadi aku dengan penuh bangganya akan memasuki pertandingan itu. So, here some idea I have in my mind now.

“Barisan Nasional Cemerlang, Ahli BN Kenyang”

“Pak Lah Gemilang, Mahathir Tak Senang”

“Pemimpin Terbilang, Rakyat Mengerang”

I think aku ada peluang nak menang, kan? But which one should I sent? Please give some advice.

There should be competition design logo untuk hari kemerdekaan juga. So, here my masterpiece..

5 comments:

Anonymous said...

Kalo tak menang dlm pertandingan tu, hantar je ke pertandingan lain. Konpem menang tu...hahaha... Pasal logo tu, tak menang lagi tu...kene tambah lagi senget dia tu...tul tak?

Mr. Right said...

I will..i will... Tak jumpa scale yg lagi senget..

rose said...

No Komen..org atas pagar..2 2 tak sokong...ngundi yg akan datang pon org nak pangkah 2 2..kui kui kui

wawi said...

pak cik suka yang no. 3 tu..
kalu twist sikit lagi, cam...
"negara terbilang, rakyat mengerang" pun boleh gak kot... tp apa pun 'kau betul'.. he he he

syphoon said...

hantar je 3-3... =D br mcm MCQ...suh diorang bulatkan pada pilihan...=D

Total Pageviews

. page counter