Thursday, February 22

Entertaining Stuff - Chris Sligh & Craig Bellamy

Imagine a guy with Jack Black personality but have a wonderful voice of Josh Groban (maybe not that good, yet). Locally, just like Harith Iskandar with Anuar Zain vocal quality. Cool right? Sound like too good to be true?

Enter Chris Sligh. He is very funny young man but indeed extremely talented dalam bidang nyanyian. Yesterday I bumped into one website and happen to watch his American Idol audition. Memang betul-betul lucu, with serious face he said he believe he look likes Cristina Aguilera, and the main objective he try his luck dalam American Idol is to make David Hasselhoff (Baywatch) cry one more time. Since last season, camera caught Hesselhoff menangis masa concert final. Isn’t that cool? Luckily, last night I watched his performance, not just Paula and Randy love his superb singing ability and powerful voice but he also managed to insult Simon Cowell with Teletubbies joke…Hahahaha. Ryan Seacrest betul-betul suka tengok contestant kenakan Simon. To be honest, semua orang suka, kan.

To share with my entire friend here, I placed clip from his audition. I never put on YouTube or any other video dalam Aku Betul...! I proudly break the inclination for Chris Sligh, truly.. The next American Idol.


Cute kan dia? hahahaha....Memang menghiburkan...Talking about entertaining, watching Steven Gerrard and friends beat Ronaldinho's ass memang best pagi tadi. The fact that Benitez masukkan Riise and Bellamy walaupun mereka bergaduh di padang latihan truly show how professional Liverpool as football club compare to Rijkaard yang still tidak mahu guna Semuel Eto’o selepas comment panas beliau.

News from Soccernet:

Bad Boys On Target

“It Was Our Destiny” – Bellamy and Riise

6 comments:

marina said...

Wah, sungguh sedap suara Chris Sligh. Malangnya saya rasa, dia takkan jadi finalis untuk American Idol. Imejnya tak kena sebagai idola pop :\

Mr. Right said...

Marina,
Wat u mean by that? American Idol winner Season 2, Ruben Studdard ada imej idola pop ke?

Let see adakah humor factor will do him any favor.

AC said...

Kat US, pengundi dia orang celik seni. Tak kisah imej apa janji suara sedap boleh jual. Ikut sejarah AI kat US only Kelly Clarson kot yang ada pakej, yang lain hanya modalkan suara dan nyanyian i.e Ruben and Fantasia.

Kalu kat Malaysia.... he he .. he apa yang pengundi tengok .... sendiri mau ingat la...

kid... said...

salamzz..

aku rs chris ni bole mng...

bad said...

wei,xde blog pasal liverpool vs man u ke??huhu!! ape ni..takut ke??haha!!

Mr. Right said...

Bad,
Malam tu aku tgk Pahang lawan Sabah kat TV1. Sebab Astro rumah member aku tak dapat channel 81. Masalah decoder kot. Lagipun aku nak tgk berita Perak menang atau kalah. Resultnya, Perak menang 4-1. Hehehehe.. Cintailah produk tempatan.

Total Pageviews

. page counter