Tuesday, February 13

Give Your 2 Cents...

“The Government is inviting Malaysians from all walks of life to give suggestions on how to improve the public service delivery system. You can e-mail your suggestions to improve@mampu.gov.my from now until Monday.” - TheStar

Comments:

“...it was a very transparent exercise and would help increase accountability and integrity in the public service.” - Transparency International Malaysia president Tan Sri Ramon Navaratnam

“We hope Cuepacs will be called to give its suggestions so that it will be fair to civil servants” - Cuepacs president Omar Osman

So, let jamming mampu’s email server. Malaysian always has something to say regarding the public service. Jadi instead of buat bising tak tentu hala better channel your opinion at most relevant place.

4 comments:

myworld said...

Adakah ini merupakan salah teknik untuk mengetahui siapa yang menetang kerajaan? Just teka sahaja. Anyway, susah aku nak bersikap optimis tentang ini berdasarkan perkara2 yang pak lah buat sebelum ini dimana dia sering lupa apa yang dirancang. Perlu orang untuk ingatkan. Nevertheless, mari kena penuhkan mampu email...

myworld said...

Adakah ini merupakan salah teknik untuk mengetahui siapa yang menetang kerajaan? Just teka sahaja. Anyway, susah aku nak bersikap optimis tentang ini berdasarkan perkara2 yang pak lah buat sebelum ini dimana dia sering lupa apa yang dirancang. Perlu orang untuk ingatkan. Nevertheless, mari kena penuhkan mampu email...

Mr. Right said...

Aku rasa buat penat je kita hantar email tu, nobody going to read anyway.

AC said...

Sure ke dia orang take note or action apa yang kita suggest dalam e-mail tu. Sebelum ini pun aku dah macam-macam hantar e-mail ke agensi kerajaan based on their web site tapi takde satu pun yang dia orang layan....

Total Pageviews

. page counter