Sunday, May 20

Chelsea FC – 3rd in Europe, Not Bad for Multi Billion Investment

1st time in the history of UEFA Champ League there is a 3rd and 4th placing play off.

Location: Wembley Stadium, England

Date: 19 May 2007

Time: 9:55 pm (Malaysia Time)

Teams: 2 losing semi finalist (Mangkuk and Chelshit)

Result:


8 comments:

AC said...

To Mr Right....

Why not U just face the fact that this match is between the best tean in EPL vs the second best team in EPL for the year 2006/07 (as per my comment in the Badrul-Story).

Eventhough MU lose to Chelsea, I, as a die hard fan of MU can accept it. We are not condeming the others team.

Whatever you call this game, the fact is the Liverpool is no longer in this competetion... Losing to who...???

We cannot change the history....

For the final of UCL this 24th May, I also wanted your TEAM to win but.... it's hard for Steve G team to pursue.... Good Luck (as per your note in Badrul-Story Blog)

Anonymous said...

U are the first liver"fool" supporter yg poyo i pernah jumpe..

so far..liverpool fans yg i jumpa they are cool and that's why i dun have problem with them..

but anyhow,u and your ego crisis doesn't bother us..the MU supporters..

Badrul Hisham said...

wow! so many man u fans.. aku sebagai one of man u fans pun rasa, sometime orang selalu tak puas hati dengan team yang teror ni..so thats mean man u ni teror la sebab ramai yang tak puas hati.. kalo compare dgn supporter man u, semua cool je walaupun kalah.. they all terima kekalahan..

andai kan liverpool menang UCL ni pun, that not mean they all the best in europe because liverpool pun kalah dgn man u.. so sebenarnye semua team pun sama kuat kalo boleh sampai quarter final UCL tapi maybe dari segi tactical, mental & physical sometime satu team tu boleh beat satu team tu.. so kire mana2 team yg sampai quarter tu dah kire power la kat europe and liverpool is not the best team.. haha!!

Anonymous said...

Mintak maaf la beb, eventhough liverpool going to final UCL, I think they don't deserve it. L'pool punya tactic la paling tak best, dari dulu. mcm Achelotti kata, from 3 of english team to semi, liverpool is the worst one.
So, I think Bolton or any team yg pernah beat liverpool in EPL pun lg berhak pg final UCL...

Ex-chelsea and babayaro fan.

Mr. Right said...

Hahahah.. aku tak cakap pun dalam posting ni Liverpool power.....

Relax la oi...geli-geli sikit pun ambil hati ke... Memang semua penyokong Mangkuk ni emotional ke?

Ok.. ok.. aku ubah title topic ini bagi ambil hati fans M.U. Instead of tulis Chelsea 3rd in Europe, aku tukar M.U deservedly finish 4th in Europe. Ok tak.. hahahaha..Kan M.U suka duduk center stage.

Cam kenal je x fan of babayaro tu.. hahaahahaha...

bulat said...

Haha..seme mangkuk punye fans poyo..muehehhheeheh...

lankapo said...

KALAU Liverpool MENANG, buleh lah nak bangga SATU CUP dpt. season nih kan

KALAU Liverpool KALAH (FIGHT), biasalah tu team underdog kan kan ;)

tapi KALAU Liverpool KENA BELASAH (> 3 GOL), bleh tak Mr RIGHT admit yang LIVERPOOL just lucky to be in the final (in writing):)

Mr. Right said...

"Anonymous said...
so far..liverpool fans yg i jumpa they are cool and that's why i dun have problem with them.."

1st, tolong letak nama... penat la aku ingatkan, letak la apa2 nama pun. Tungau ke, beruk ke, kerbau ke.. apa2 lah. K....

Kalau kau tak pernah ada 'masalah' dgn penyokong Liverpool, maksudnya kau bukan penyokong M.U OR mereka bukan penyokong Liverpool. Liverpool and M.U supporters cant get along.

"Anonymous said...
Mintak maaf la beb, eventhough liverpool going to final UCL, I think they don't deserve it."

Seorang lagi yang tak reti bahasa, pls letak la apa2 nama. Chadwick ke, Greening ke apa2 la..

Nobody boleh ckp deserve or not.. AC beat M.U ass and we kick pungkoq Chelsea.

Bulat,
Cutenya nama... Thanks for the support.

Kapo,
Hahahahah... aku tak layan org yg takde team. Main support semua team2 power yg ada. To be honest, all teams yg menang or masuk final or achieve apa2, semuanya LUCKY. Since, it is a fact...lucky play a big part in any football match.

Total Pageviews

. page counter