Thursday, May 10

Money...Money...Money


Notice:
Aku boring, aku takde masa/idea nak tulis apa... and most importantly, aku tengah fikir pasal duit sekarang... Enjoy the pics.










Sesiapa yang tak gelak, or at least senyum anda dinasihati berjumpa doktor sakit jiwa or jimatkan wang dan tenaga dengan pergi bunuh diri...!


9 comments:

Kata Tak Nak said...

Aku gelak, aku gelak (sebab tak mau jumpa pakar sakit jiwa)

Aku sungguh sungguh tak pandai buat kerja macam di ataih tu. Bukan tak cuba cuma dia jadi herot petot.

Hey, thanx buddy for coming over and giving that piece of shit a piece of your mind.

rose said...

Ekekekeke..cam kenal je upe2 org dalam duit tu..hehehehe..takde keje sgt la tu Incey Aku Betul ni..

Huuhhuhu...kelakarlaa....:-D

Badrul Hisham said...

hahah!!! hampes..aku rasa sape yg buat ni mmg kena jumpe pakar jiwa ni!! haha!! tul2 takde keje ke bob??nak aku bg keje ke :p

Helena said...

HElena ingat, Helena yg tak betul these last few days.... Rupanya ada yang lagi kronik! LOL.

azizi said...

huh tak klakar pon..
dah sewel ke

Mr. Right said...

KTN,
Aku tak buat sendiri lah benda ni, aku buat kat website. Dah lupa dah website mana.

ur welcome.

Rose & Bad,
Keja ada, cuma malas nak buat..

Helena,
Kronik la jugak. Rasa macam sudah jatuh ditimpa tangga dan terpijak taik ayam.

Azizi (sukun ke?),
kalau ko rasa tak kelakau, ko la yg gila. As always.. aku selalu betul..!

gemusta Fucu said...

takper kita cuba faham satu-satu.
1.Lawak tukar muka kat not kertas bukan ide baru.
2.Dari Russia sampai Argentina,semua orang pernah tengok, cuma dalam bentuk yg lain.
3.Entry tak lawak. Tak perlu org senyum atau gelak. Apatah lagi jumpa Dr dan bunuh diri.

Mohon dapat difahami.

gemusta Fucu said...

kita cuba faham satu-satu...ok..?

1.Lawak tukar gambar kat wang, sudah diguna seluruh dunia.
2.Jadi ia bukannya lawak yg baru
3.Kerana itu ianya tidak lawak. Pembaca tak perlu jumpa Dr atau pun membunuh diri.

mohon dapat difahami.

gemusta Fucu said...

ok tak? 2 kali aku terang...semoga dpat difahami. Kalau tak jelas, takper nanti aku terang lagi.

Total Pageviews

. page counter