Thursday, May 24

We Failed to Paint Europe Red

Even the most hard core Milan's fans would agree we almost shut them down totally. Statistic never lies....


But, the final score....



I still believe Liverpool are the best in Europe, well done guys...


Update:

Aku lupa nak buat pagi tadi, sorry...

The complete result of UEFA Champion League 2007.

Champion: Athletic Club Milan
1st Runner Up: Liverpool Football Club
2nd Runner Up: Chelsea Football Club
3rd Runner Up: Manchester United Football Club (a.k.a Mangkuk)

Ada yang tak puas hati dengan kedudukan ni ke?

19 comments:

KakiPatah said...

Liverpool dah kalah dah...hehe

Mr. Right said...

Wah cepatnya comment. Aku baru nak tidor. Kalah, tapi harap takde orang cakap Liverpool tak deserve to be in the final. I cant believe ini adalah Milan yang sama belasah M.U.

BulaT said...

Adatla Tu, Kalah Menang Lam Pertandingan..At Least..Leh Masuk Final Kan..

Anonymous said...

KAH KAH KAH... best in europe??? dream on brader... 'statistic never lies' u say.. you can shove that stats into your bontot la...

LOSERS!!!!

trivia: Am I a Milan or Man Utd or Chelsea fan? It doesn't matter cause liverpool sucks!!!!!

Mr. Right said...

Bulat,
hehehe.. betul2.. adat.

Anonymous,
Ganas bahasa ko...! Rasa nak delete je...hahahaha.

Kenapa ko bangang sangat? tak reti bahasa ke? letak la nick apa2. Pungkoq ke, bontot ke? ass ke? pussy ke? atau apa je lah.. k..Or maybe ko takut org tau identiti ko. Come on la beb, berani la sikit.

Ko budak Arsenal ke?

Badrul Hisham said...

Wei, tak payah la ko tulis statistic tu. Kalau jumlah bola yang masuk dalam gol tu tak cukup, ko tulis statistic mcm mana pun tak ubah result 2-1 tu. Terima la hakikat yang LiverFOOL kalah!! haha!

AC said...

Tak nak komen.... tak nak komen.... tak nak komen...... tak nak komen....... tak nak komen...... Tapi nak komen jugak... "I still believe...." Macam tajuk lagu Mariah Carey je.....

Kau macam Jose Mauriho je la... Bila dah surrender EPL cup kat MU still buat statement... "I still believe Chelsea is still the best team in EPL....."

Sorry, we can't change the history.... Kalau tanya aku... aku pun sedih Liverpool kalah (hornest from the deep of my heart...) Tapi bila ingat kat kau rasa macam nak gelak... Kat sini jugak la aku belajar word Liver'fool'

lankapo said...

HAHAHAHHAHAH, sedikit tatapan buat para pembaca :

'We lost to a top-class team', admits Benitez

"A second duly arrived eight minutes from time when Kaka brilliantly set up Inzaghi for his second, ensuring Kuyt's point-blank header proved nothing more than a consolation."

Anonymous said...

Hah!!!!there u go...Liver"Foooooool"
had LOST!!!!
Come again!!!!????...LIVER"FOOOOOOL" LOST!!!!!!!!!!
come again..."LIVERFOOOOOOL" had L.O.S.T !!!!!

AC Milan rocks!!!!

BulaT said...

Kalau Aku Jadi Mr. Right..Aku Delete Je Komen Dari Org Tak Bertamadun Ni. Dahla Tade Nama. Pehtu Guna Bahasa Kasar

BONTOT KUALI said...

Does it make any difference kalau aku taruk nama?...

baru letak 'bontot' dah panas?.. tapi paham la... dah kalah.. mestilah panas...

But since you have taken it the wrong way, I will apologise..

Mr.Right,
I am sorry if you feel offended by my comment... it was made with a good heart... i was just happy that liverpool didn't win .. ok..

yours truly,

bontot-kuali

BulaT said...

Hurm..Sesuai Sekali Nama Tu Untuk Ko..kah kah kah

myperodua said...

AC Milan ler baru gaya.. mmg liverpool hancus. tau main dlm POOL jer kot.

hampeh hampehh

Mr. Right said...

Wah2... meriahnya kutuk aku..hahahah... Tak dapat la nak reply one by one. Cuma basically ramai tak puas hati aku tak ngaku Liverpool hampeh.

Haiya, wat u guys harapkan, kalau Liverpool kena belasah 10-0 pun pagi tadi aku still percaya Liverpool power. Dah memang aku sokong Liverpool. Aku bukan macam sesetengah orang yg takde pendirian asyik tukar team tiap2 season OR sokong satu team dari setiap league.

Tapi kalau ada yang still cakap pagi tadi AC Milan play better than Liverpool, errrmmm... tak tau nak cakap lah.

Aku memang kagum dgn character Mourinho. Tapi aku still anggap Benitez the best manager in the world.

Come on la guys, kalau ye nak kutuk pun jangan la gunakan Liverfool... masa aku sekolah rendah aku kena kutuk cam tu la rakan sekelas. Takkan itu je the best u guys boleh fikirkan.

AC said...

Kenapa aku suka baca blog kau.....?? Sebab meriah dan penuh ketelusan dan kejujuran. Pasal kutukan tu aku tolak tepi je la.... sebab aku dan mereka-mereka memang ikhlas dan jujur dalam memberi kutukan... Bagaimana kau loyal dengan Liverpool dan aku loya dengan Liverpool, begitulah aku tetap dengan MU (team yg kau kata mangkuk)... even MU pernah dapat third place in EPL aku still sokong MU....

By the way..... Liga Malaysia apa cerita ha... Team mana advanced to Quarter, Semi in FA Cup or Malaysian Cup ha .... Cian diaorang tak diberi perhatian lansung... he he he...

Kata Tak Nak said...

Your name is Mr. RIGHT but you pick the wrong team. Aku mai tadi betoi2 nak kutuk tapi orang lain dah buat dah jadi satu saja, What no silverware? Sapa lani jaguh kampong? Jangan mare ye. I know Liverpudlians tak suka Man Utd and vice versa but I appreciate you coz like me you stick to one team bukan tukaq team ikut team mana yang doing well.

Satu cadangan, kalau nak menang silverware tahun depan try masuk Malaysian league mana la tau mungkin buleh menang kot? I read at zewt that you have not won the EPL dah 17 tahun dah, betul ka? kalau betul, what the hell are you playing football for, try billiards. Sori, aku betoi2 melawak. Kalau amik hati aku apologise. Glory Glory Man Utd. Don't fight us learn from us.

Mr. Right said...

AC,
Perak lawan Kedah esok, Piala M'sia. If Perak pun kalah memang malang betul la aku. Hahahaha...

Cam mana fanatic aku dgn Liverpool aku still follow liga m'sia, terutama pasukan negeri aku. Tak mcm sesetengah org yg lupakan terus liga sendiri.

Ermmm.. Kelantan ada team bola ke? Johor still main liga m'sia ke?or dah masuk liga s'pore?
S'ngor ada berapa pasukan dalam liga m'sia?....

KTN,
Hehehe.. memang syok kutuk org, kena kutuk pun syok jugak..hahahah... Aku dengar Liverpool akan overhaul team next season. Owners baru nak readykan duit ratus-ratus juta. So, watch out la. Tapi aku bukan setuju sangat dengan tactic 'beli' piala ni. Aku prefer if Rafa beli half baked player then jadikan world class player. Kalau beli midfielder 30 juta, strikers 20 juta. Rasa kurang best kalau menang byk silverware pun. Tapi nampaknya Liverpool kena ikut trend juga. So, wait and see la sapa Rafa nak bawa masuk.

KTN, sori bout ur bro.

Kata Tak Nak said...

Right,
Thanks. I like it this way. We can be rivals on the field, kutuk mengutuk tapi take it like gentlemen, after all football is a gentlemen's game but played by ruffians, but there should be mutual respect amongst us coz we are civilised people. After saying all that, Ye! Ye! Liverpool Kalah.

Mr. Right said...

KTN,
Setuju sangat dengan kata-kata hang.

Oi..! tak habis lagi ke sukanya tu.. sikit2 dah le.

Tp sampai semalam aku still received sms dari member ucap 'tahniah' . Aduhai... sedih..sedih..

Total Pageviews

. page counter