Wednesday, June 27

Let Spammer Spamming Spam Email

Notice: After heavy stuff in previous posting (if you rajin dan baca akan rasa heavy kot), lets relax sikit dengan idea lucu aku ini.

Confirm semua orang yang ada email pernah dapat email spam dari makhluk-makhluk kurang ajar yang desperate cari duit. Ramai jugak internet gurus cakap spam email still a good way to promote your product walaupun ada macam-macam lagi cara yang lebih ethical. Email menang lottery, email invites to join investment for some African money atau email jual ubat-ubat sex…


Ok, how they get our email address? Aku bukan pandai I.T sangat but my friends told me there are several methods. 1st, we register our names and email for any forum, contest, group or anything, then this owner of the program sell our email or dia sendiri gunakan untuk jual product or any other spam email reason. Nothing much we can do about it, just next time kena hati-hati before simply bagi email address. Just few minutes of read the term and condition would make us realize how genuine the program.

2nd method, there is software that act like a spider web that crawl around cyber space and collect all the email address displayed by us. Sebab tu kadang-kadang webmaster tulis ‘Contact us: admin (at) akubetul.com’. Instead of write @ tapi tulis (at). Ok, maybe ramai dah tahu benda ni, also some friends told me there is software or script that we can install dalam coding webpage kita to avoid this spam bot to crawl our site and grab all the email address display there.

Last month, aku try reply few of the spam emails, then aku terkejut juga since ada jawapan.

“Thanks you for interested in our bla..bla..bla..”

Aku curious juga maybe that auto reply message, then aku reply spam lain with few details, dapat reply that show it is not a auto reply.

“Since you decide to bank in money in Ringgti Malaysis… etc”.

Meaning, some of the spam email, actually addressnya wujud dan ada orang jaga, bukan machine. Errrmmm… jadi aku terfikir, how about if we all display the spam email address everywhere, apa akan jadi? Meaning the spam bot akan pick up email address tu then some spammer akan sent bulk and stupid email to that address, right? We give them a taste of their own medicine, atau dalam bahasa pasarnya, makan obat…!

So, here the list of spam email adds yang aku sempat kumpul. Lepas ni, maybe after every posting aku akan letak email address spammer yang lain pula. Itu pun kalau aku rajin dan sempat copy and paste.

infoabide@terra.es

webmail19@bellsouth.net

claimsagentdept05@yahoo.co.uk

northcottages.com@rcgarage.com

aminahassan005@myway.com

euromilonline@mail.nu

afrazer@affiliatehbizclub.com

sahbihscfa45@yahoo.co.uk

zbelsano@depi.sk

yawmaafo_osafo@yahoo.com

internationalinfoprizeawarddept@yahoo.de

surflottery_claimsagent@yahoo.de

Mailingle@Tom.com

bstratton@london.com

news@webkl.net

vipbooker@jeremiah20-9.com

rmtunit@aim.com

rmtdepartment@yahoo.de

daudrey92@supervisioncare.info

Harap-harap banyak spam bot akan jumpa blog aku ni akan collect this email adds. Hahahahhaa….mari-mari, jualan murah. Kah..kah..kah…

3 comments:

Anonymous said...

Kau ni lawak la, ada je idea-idea pelik dari kau.

Software yang curi email tu tengok dalam comment tak? Kalau tengok, aku pun nak buat sumbangan kat jualan murah kau ni.

transsatlantics@aim.com
bmwonline_info@charter.net

teek said...

aku rasa aku leh tolerate spam2 camni tapi...

if you for example, mass email to me and your other friends yg aku tak kenal and then tetiba..kawan ko tu forward email kat kwn2 dia lak and termasuk juga email aku..tu pantang!

i wish ppl ethical la skit pkai email nih.

Mr. Right said...

Anonymous,
Terima kasih atas sumbangan anda.

Teek,
Wah, ada pantang. Macam org baru bersalin je.

Total Pageviews

. page counter