Wednesday, June 20

Zafuan or Zaquan?

Masa aku nak tulis pasal game Malaysia , aku nak tulis pasal Rita Rudaini datang. Then aku confuse apa nama pakwe dia yang main Malaysia tu. To play safe, aku tulis Aidil. Aku ingat aku seorang je confuse, rupa-rupanya reporter kita pun tak kenal player kita sendiri.

Report dalam Utusan:


Report dalam Bernama:


Then, untuk kepastian aku check berita dari fam.org.my:


Memang ramai orang confuse adik beradik kembar dalam squad negara. Seorang main defender seorang lagi striker. Tapi dalam list nama yang dikeluarkan oleh FAM, nama dia Zafuan. So, again pakcik-pakcik utusan dah nyanyuk dan tersilap tulis. Yang tidor kat kerusi reporter semalam wartawan utusan kot.

7 comments:

Anonymous said...

apasal rita tu minat kat org muda dr dia ek??

utt said...

ambil berkat seri muka org muda agak yer..ahak!..tak caya?..tanyer datuk k!..ahak!..nak pecah peyut aku...

Mr. Right said...

Anonymous,
Rita tu janda. Aidil tu budak muda lagi, player bola pula tu. Kira 'power' la kot. Perlu ke aku ulas lagi?

utt,
Ambil berkat? kira kalau couple ngn org muda dapat tempias kemudaan tu la. Possible, possible...

sukun said...

apa punya kayu...kan aku dah cakap zafuan bukan zaquan.peduli hapa dgn sapa dia nak couple.dah jadi ruangan gosip ke akubetul ni

Mr. Right said...

Sukun,
Wah... ko memang confirm ke Rita couple ngn Zafuan? bukan Zaquan ke?

AC said...

Burung muda cuba meneroka hutan tebal belantara.... larat ke..???

Mr. Right said...

Wahh... dalam maksudnya.. deep..really deep.. orang bujang macam aku memang tak faham.

Total Pageviews

. page counter