Monday, July 16

Bulletin Aku Betul...! - Jawatan Kosong

Notice: Gurauan, kalau ada yang anggap serius datang jumpa aku supaya aku boleh lempang muka dia.

Click picture to see enlarge image.

Interested? Email your resume to:
tongsampah@fam.org.my

15 comments:

nasir said...

Haha...
aku nak apply la..
leh ke?
aku nak jawatan timbalan presiden..
sbb leh goyang kaki n g oversea..aku tak penah naik kapal terbang..so, leh la g jejalan keliling dunia pas ni..haha

p/s penaja: Suh je si norizan tu letak jawatan..buang duit rakyat je duk bayar gaji dia..

Anonymous said...

aku suke..aku suke...

-Ipoh lads-

anamiraa said...

ye ye..pecat je semua pemain kebangsaan jugak suruh depa meniaga burger je la.. itu pun tak tentu laku..hak..hakk..

uish mesti ramai gile nak apply ni mr. right.. nak2 bila tengok tang 'infiniti' tu...ha ha ha

rose said...

Hehe..Nice One!...Ade je akei Incey Aku Betul! ni..lawak tol..kikikikk..

sase said...

ari tu ko kata tak nak ulas dah..tup2 ari ni ada lg.aku tau mr right ko geram lagi kat bola msia..sepatutnya artikel ko ari tu kuar ari kamis lps msia kene blsh ngan iran.mesti time tu lg pedas ko bagi kat diorang.

jwtn su agong FAM pun kosong jgk bulan 8 ni...iklankanlah seklai mr right

apa2 pun..Zainuddin sile ltk jwtn.

lankapo said...

FAM ni memang lama dah aku menyirap, dari isu Manchester united, dasar yang berubah dan tah paper...bangang la takder perancangan masa panjang yang betul mantap. Program pembangunan yang betul2 pro aktif..asyik mkn duit jerrr..

mlm tadi sape2 yg berkesempatan tgk RTM1, Zainal , Rashid Hassan, Dato Anifah and dato Ahmad Basree dalam bicara pasal bola kut tajuknya..Kesimpulan yg aku dapat : itulah tahap sebenar pemain bola kita, dan itulah yg dimainkan di liga malaysia. Kita ketandusan pemain yg benar2 berkualiti, progmra pembanguna kita tak berkesan. So klu nak berubah FAM perlu merangka program dari akar umbi bukan harapkan pasukan negeri

en nordin said...

jgn la salahkan norizan.. dah talent pool tu jer yg ada. nak buat macam mana.. kalau suruh wenger, scolari pun dia gigit kuku ngan garu kepala. fa negeri patut jadi supply wagon pada fam.nie tak persatuan sukan jadi stepping stone pada vulture2 politik nie. ambik ajer shahidan kasim, presiden bola perlis, presiden masum, presiden kavadi aku pun dah lupa tapi dia jadi 7 presiden persatuan sukan negeri dan kebangsaan. politician get lose and mampose.

Mr. Right said...

nasir,
email la resuma cepat. jawatan tgh panas tu..

ipoh lads,
asal kutuk fam kau sentiasa suka.

anamira,
niaga burger? mesti tak sedap burger dorg sebab tak bersungguh.

Rose,
Lawak ada makna. Hahaha..

sase,
Hahaha... susah nak diam diri time panas cam ni, idea nak kutuk bercambah-cambah dalam kepala otak.

kapo,
agree with most of your points.

Lobo,
Norizan salah, sebab tactical dia failed. Tgk Vietnam, aku rasa player diorg pun tak power mana, tapi approach game kena betul.

All,
Aku rasa tak perlu tgk negara luar. Kita boleh guna model dalam negara. Kita choose to use BAM or PHM model. Badminton, sekarang ditunjangi oleh businessman. Walaupun tak cemerlang, but business minded management still manage to deliver few occasionally success. Hoki pula, player tidak dilimpahkan dengan wang ringgit. They play because of passion towards the game. Walaupun kita bukan johan dunia, team hoki kita still top 10 in world and top 4 di Asia.

Jadi, sekarang kerajaan Malaysia boleh pilih which model to use dalam rebuilding FAM.

All the best...!

sukun said...

dimana bumi di pijak,disitu langit dijunjung.
"negaraku
tanah tumpahnya darahku
rakyat hidup
bersatu dan maju
........ "
MALAYSIA

Anonymous said...

i'm john!
Nice to meet all of you!

Anonymous said...

From the moment the first Mercedes-Benz CLS four-door "coupe" was introduced to the public, other German luxury automakers hit the drafting board. According to the German auto experts at AutoBild, Audi is just over a year away from unleashing its own cleverly packaged sedan.
carwadontester981

Anonymous said...

It installed on my computer automatically last nite and is DRIVING ME NUTS..!! i tried installing spyware doc and many other spyware remvovers but antivirus live does not allow me to install anything

_____________________
[url=http://make-money-on-surveys.blogspot.com/]Make money doing surveys[/url]

Anonymous said...

I'm assuming "gesichtet" means reviewed and "ungesichtet" means not reviewed.

____________
[url=http://darmowetapety24.blogspot.com]Tapetki[/url]

Anonymous said...

Hi, my name is Guckigh. I like [url=http://onlinecasino-ru.ru/kak-zarabotat-dengi-v-internete1.php]Как заработать деньги в интернете[/url]. I know thats best subject. I need new ideas for [url=http://onlinecasino-ru.ru/obyavleniya-o-rabote-v-internete.php]Объявления о работе в интернете[/url]. Its just really hard find for me [url=http://onlinecasino-ru.ru/tayni-igrovih-avtomatov.php]Тайны игровых автоматов[/url] to nifiga sebe text [url=http://onlinecasino-ru.ru/zarubejnie-kazino.php]Зарубежные казино[/url]. Can you help, please?
I am tired of being like this [url=http://onlinecasino-ru.ru/crazy-monkey-onlayn-kazino.php]Crazy monkey онлайн казино[/url]. I find some more information at the Beginner's Lohpaket 2010 [url=http://onlinecasino-ru.ru/kuply-skript-kazino.php]Куплю скрипт казино[/url].

[url=http://www.zazzle.com/propeciaon]buy propecia from canada[/url]
[url=http://propeciaon.ourpublicsquare.com/]purchase propecia online[/url]
[url=http://supermarkethq.com/users/27161]buy propecia 5mg[/url]
[url=http://posterous.com/people/5AkZ9KfyrFBv]buy finasteride generic[/url]
[url=https://lists.unesco.org/wws/d_read/propeciaon/buy-propecia-online-cheap-without-prescription.html]buy propecia from canada[/url]

Anonymous said...

Hello I'm new. Nice forum. Just found it on Yahoo. tks for the Awesome community we have here :)

Total Pageviews

. page counter