Thursday, July 5

Rey Torres Del Granizo…!

Notice: Quikie, aku MC hari ni, but can't stop myself untuk berseronok menyambut Fernando Torres.

Satisfacer hoy la parada que me llama Sr. la Right, Dood, o Affandi, oficialmente hoy (hoy solamente) mi cambio conocido a Fernando Torres. Hahahaha… con capturado de Europa la mayoría del huelguista valioso, demostración justa de Liverpool cómo es serio hay este vez de desafiar a la liga del primero ministro y de sentir bien al club superior en el mundo. Joven, experto, enérgio, prolífico, fuerza del cuerpo, rápida, no mencionar apuesto; Torres ninguna duda será golpe inmediato en Merseyside. ¡Así pues, los perdedores (mangkuk, Chelshit, Assnal) se guardan…!


For those who have no idea how to speak Spanish, allow me to translate for you.

Hail King Torres…!

Today please stop calling me Mr. Right, Dood, or Affandi, officially today (today only) my name change to Fernando Torres. Hahahaha… with the captured of Europe most valuable striker, Liverpool just show how serious there are this time to challenge the premier league and become top club in the world. Young, skillful, energetic, prolific, body strength, fast, not to mention good looking; Torres no doubt will be instant hit at Merseyside. So, losers (mangkuk, Chelshit, Assnal) beware…!

Also, please view Aku Betul…! Using this link: Aku Betul Spanish Version… Hahahahha…


15 comments:

AC said...

Aku terbaca dalam BH hari ini quoted by Fernando Tores @ Tongong;

".... bla bla bla.... ia adalah peluang unik. Semua ahli sukan mahu memenangi sesuatu dan Liverpool adalah kelab yang berpeluang memenangi APA SAJA. Ini adalah faktor penting utk saya membuat keputusan ini...."

Ha ha ha ha ... Last season Liverpool menang piala apa ha...? Jangan jadi macam Morientes dah... last last merintih sendiri blah from Liverpool.

Sorry jangan marah ya.....

edi said...

Aku suka..aku suka. Aku juga peminat kipas keras mati(die hard fan) liverpool. Harap lepas ni takdelah harap kat steven gerard je nak score

mr anon said...

good day mr right..

congrats on your capture..
but man utd will still rule the premiership next season..

Anonymous said...

a.c.,i'm with u!!!!
bt no need to be sorry, a.c,..really...

Mr. Right said...

AC,
Any player signing is a gamble. But aku rasa this time we have better card combination.

edi,
As always... never walk alone.

mr. anon,
Jangan confident sangat.

shah said...

smpi ati ko paggil chelsea sbg chelshit. sob...sob... mcm tu aku panggil liverpool sbg liverfool la.


haha....

Mr. Right said...

Shah,
Sampai... mmg sampai hati aku. Tambah2 lagi lepas Drogba dgn confidentnya kutuk Liverpool. Hahahah...

sukun torres said...

Liverpool quiere saber cómo celebraste el título de Liga. En compañía de los amigos, con la Peña de tu localidad, en familia,… Mándanos tus fotografías y únete, desde tu Cibeles personal a los campeones de Liga. Ya puedes ver las que hemos recibido desde todos los rincones y peñas del planeta.

Mr. Right said...

Oi Sukun,
Kau tau tak apa ko tulis tu?

Ini maksudnya:


Liverpool wants to know how you celebrated the title of League. In company of the friends, with the Rock of your locality, in family,… Mándanos your photographies and únete, from your personal Cibeles to the champions of League. You already can see those that we have received from all the corners and rocks of the planet.

Hahahahaha...! Badut la kau ni... badut...

click here la bro... http://translate.google.com/translate_t

sukun torres said...

¡Juntos Podemos!
Afición, plantilla, peñas y Club se unen por el objetivo de la Liga

lankapo said...

yer adakah torres akan mengikut jejak Schevcenko, Morientes dan yang lain2. tungguuuu

Mr. Right said...

Kapo,
Itu soalan ke kenyataan? Kalau soalan mesti ada tanda soal, question mark dalam English language. Tekan Shift then at the same time tekan kotak yang ada tanda / dan atasnya ada tanda ?, kotak tu ada kat sebelah kiri button Shift.

Good luck...!

sukun torres said...

Mi etapa en el Atlético también fue fenomenal, con una afición que lleva en volandas a los jugadores

lankapo said...

hahaha
sudah lah, freindly pun tak score..harapkan player free transfer jerkk...
adakah comment ku akan menjadi kenyataan ??????????

lankapo said...

나가 말할 때 저를, torres 아니다 해결책이 믿으십시오. 단단한 변호인 및 창조적인 playmaker는 팀에게 목표 및 명예를 더 가져올 것이다.

Total Pageviews

. page counter