Saturday, July 7

TAGGED FOR CHARITY

Kak Helena telah tagged aku untuk ‘Tagged for Charity’ yang dianjurkan oleh saudara Idham. 2 posting beliau berkenaan meme ini disini dan disini. Sila pergi blog Idham jika nak tahu peraturan meme ini and apa tujuannya.

Clue:
"By doing this meme you are contributing RM127 to the Darul Izzah Orphanage".

Then kena penuhkan ayat-ayat yang dia bagi, dah macam soalan sekolah rendah la pula. Font purple adalah ayat Idham, font merah adalah jawapan aku, jawapan ngarut sebab ada yang aku tak faham…gila jiwang si Idham ni… hahahahha.


1. A person is only as good as diri dia sendiri
2. Friendship is always difficult.
3. To love is to care.
4. Money makes me rich.
5. I miss my father.
6. My way of saying I care is by sayangi dia.
7. I try to spread love and happiness by doing this meme.
8. Pick the flowers when it looks ugly.
9. To love someone is to care someone.
10. Beauty is subjective.
11. When I was thirteen, what I remember the most was main ‘ice cream bola’.
12. When I was twenty one, I remember nothing.
13. I am most happy when I got a lot of money.
14. Nothing makes me happier than love by someone.
15. If I can change one thing, I will change Aku Betul…! Background colour.
16. If smiles were diamonds then I will rich by now.
17. Wouldn't it be nice if we could freely kill someone?
18. If you want to be rich then you have to join my future money generator program. (tunggu…)
19. Money is not everything but important.
20. The most touching moments I have experienced is my dad meninggal.
21. I smile when aku gembira.
22. When I am happy, I smile. (haiya, soalan ulangan)
23. If only I don't have to answer this thing, then I on my home already.
24. The best thing I did yesterday was rejected my staff O.T claims.
25. If I ever write a book, I will give it this title, "Aku Betul…!"
26. One thing I must do before I die is kahwin, pergi haji, pergi Anfield.
27. Doing this meme, I feel like I try to spread love and happiness.

Pastu, peraturannya aku kena tag orang lain pula. Haiya, aku tak berapa suka tag orang sesuka hati aku. But, siapa lah aku untuk lawan peraturan ini.

So… nahhhh…

Teek

Badrul

Cik Pid

Nurul Izzah

Mike di Neraka

6 comments:

Nadia N said...

Meme is gay.

teek said...

aku pukul kang...

anamiraa said...

weh, jangan kutuk mr. idham tu. dia bukan jiwang, tapinya orang yang sanggup habis puluh2 ribu for a good cause. kalau dapat 127 bloggers yang buat meme ni, makanya dia akan donate rm16,129 kat darul izzah (as per what he mentioned dalam blog dia laaa...rm127 per blogger) cool or what? in fact, aku wish aku boleh jadik camtu...when money no longer an issue to you, then only the sky's your limit!

Mr. Right said...

Nadia,
Gay cool...

Teek,
Hahahaha...

Anmira,
Org baik pun ramai yg jiwang.

Helena said...

Hey mr right, thx for doing the meme. I love the answer to yr no 17. hehe.... jujur aje gitu.

idham said...

:) mr right...u r one cool dude!

tq for doing it...

jom ogos 11th....

idham

Total Pageviews

. page counter