Saturday, August 18

Aku Funny?

From blog complilation site, www.FunnyMalaysia.com:

Click picture for source



TETAPI......

Oi...! aku 3G lah.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ganas, Garang and Gersang... Hahahaha...

---------------------

8 comments:

utt said...

pada aku ko bukan funny...cuma alert je dgn aper yg berlaku di persekitaran dude!..funny is like buat perkara bodoh..as tunjuk 'keris' kat klcc....ahak!.damn funny people around 'ere..

Badrul Hisham said...

haha!! dasyat la ko Dood..ada gak org nak promote blog ko ek..hahah!! ko kena bagi upah kat blog tu ...haha!!

sukun said...

ko memang lawak,badut sarkis,yasin,senario,cecupak,paris hilton dan bush.
oit utt,kalau buat perkara bodoh tu bodoh le maknanya.kalau funny buat perkara funny le..
ko cam dah masuk keategori je.

Mr. Right said...

utt,
Takde pun pertunjukan keris tu. Boring tul.

Bad,
Ada lak aku patut upah dia. Dia la kena bayar kat aku. Content aku dia pakai.:)

Sukun,
Hanya jauhari mengenal manikam.

Fid said...

dood off topik sat
aku peliklah ada gak org yg baca blog ko tapi dia tak suka apa ko tulis..aku rasakan org bijak dia akan tak buat mende yg dia tak suka....
ko paham ke maksud aku?ko tak paham ko sms ke ym aku la....

sukun said...

aku suka le sebab dia lawak..
itu pasal aku kata dia lawak
macam baca cerita lawak le..
apsal ko tak paham
kalau bodoh memang le aku tak suka
sekian,

p/s-jgn lembab sangat

MR. said...

eh fid...takkan nak baca mende yg kita suka jer ... kalo baca mende yg kita suka jer ... tak berkembang la kepala hotak ko!

aku suka UMNO ... aku baca web site umno jerr ... web site PAS aku tak nak baca langsung ... kene klentong la ko hidup2 sampai ko mampos!!

pemimpin yang di sanjung rakyat said...

LAGU NI DITUJUKAN UNTUK Mr.

Bersatu kita bersatu dengan setia berganding bahu

Tipu terus menipu, kita tipu Melayu

Bersama kita bersama, menjunjung
hasrat semua...

Berjasa pada kroni, anak isteri dan bini

ahaks...nak dgr lagu yg bes ni..sila la ke URL ini..

http://www.youtube.com/watch?v=KwDv3CwIm4s

Total Pageviews

. page counter