Friday, August 24

Fastest Broadband Provider

Notice: Selalu sangat aku mengutuk, sekarang aku nak memuji pula.

Aku busy so very quick sessi aku nak meriakkan diri. Hahahha...


If anyone wonder which is the fastest broadband provider in Malaysia, I have an answer.

Explore this site:
http://www.speedtest.net/global.php

Takpe, biar aku tolong you guys explore site tersebut.

Siapa broadband provider paling laju di Petaling Jaya?, click below:
http://www.speedtest.net/global.php?random=23769&continent=4&country=26®ion=361&city=2608

Kemudian, sila tengok provider yang berada no. 1 di Selangor, here:

http://www.speedtest.net/global.php?random=42261&continent=4&country=26&region=192

Then, sila tengok provider yang berada no.1 di Malaysia:
http://www.speedtest.net/global.php?random=91503&continent=4&country=26

Lebih membanggakan, sila lihat provider yang hampir menjadi no.1 (download) dan undispusted champion untuk upload in Asia:
http://www.speedtest.net/global.php?random=51798&continent=4



Aku berkerja dia company broadband service provider tu....!

We targeting world stage now... currently we already at no.6 for uploading in the world. Here (click the 'upload result')

Hahahahhaa... bangganya rasa.

P/S: Kepada budak-budak power I.T sila 'tracert' website tersebut untuk mengetahui lokasi mereka, they not related to us.

4 comments:

sukun said...

tahniah Mr. right
kau memang hebat.

rose said...

dah tu pakainye Fiber Optic..dah sah2 laju..mueheheh

masa blajar dulu..ade 3 jenis cabel..twisted pair, coacial cabel n fiber optik..dah mmg sah terrrrrrrrlllaaajuuuuuu adalah fiber optic....

ape2 pon..tahniah kepada OCE..emm..Incey Aku Betul! pon nak ucapan tahniah ke? okla2..
tahniah..
mueheheheh

Mr. Right said...

sukun,
Puji ada makna ke ni?

Rose,
Cam tak ikhlas je tahniah tu. Ala, company lain pun banyak lagi pakai fiber optic. Ada byk lagi sebab-sebab lain. Antara yg utama kerana kami ni kecil. Hehehe... senang nak jaga network.

Anonymous said...

mr right..

comp ko provide internet utk sapa-sapa saje ke? or utk comp comp je?

kuds

Total Pageviews

. page counter