Wednesday, August 1

Hollywood Actress Without Make-Up

There's Something About Mary

Friends's Phoebe

Pamela Anderson

Picture From the Bridget Jones's Diary

Alicia Silverstone


Pop Diva - Britney Spears


She Never Been Kiss

Richest Actress - Julia Roberts

Stop complaining our local girls not attractive enough...!

8 comments:

anamiraa said...

aku tengok julia roberts tu cantik ajee..

Fid said...

haaa julia roberts tu cantik juga walaupun tak make up noooo

Mr. Right said...

Tak cantik ahh... semua tak cantik.

Helena said...

hehe.... tiba2 rasa kelakar pulak

sukun said...

i love u Zellweger...huhu

AC said...

Julia Roberts bukan dia tak mekap @ tak cantik, tapi itu memang watak dia dalam salah satu filem yang memang perlu dia disolek camtu.

Teringat kisah artis pompuan Malaysia (Eja) yang konon terlalu nak control cun. Babak dia tengah nazak dalam drama Seputih Kasih Ramadhan pun masih maintain pakai bulu mata palsu. Kejung lagi... Nasib baik tak nampak pakai quitick.... hampeh..

Mr. Right said...

sukun,
bukan ko minat angelina jolie n jennifer aniston ke?

AC,
Ok lah... among all the celebs. Julia Roberts kira cantik lagi la walaupun tak make up.

Wah.. ko tau dia pakai bulu mata palsu, ntah2 ori. Ko pak andam ke? Hahahha...

sukun said...

oit mr akubetoi,
jgn le ungkit kisah lalu
fid,
julia roberts huduh piang.
mulut besar boleh muat lap top

Total Pageviews

. page counter