Thursday, September 20

George Bush & Condoleeza Rice - Damn Funny

Aku jarang-jarang upload video clip di sini. Infect, before this just once aku upload video. Aku received this vid from friend. Damn funny. Aku dah tengok banyak kali pun still tergelak. Actually, bukan video, just voice with some picture. Kalau take time to buffering or downloading, wait... seriously worth waiting. Clip ini pasal George Bush bercakap telefon dengan Condoleeza Rice, for those yang pernah dengar, takpe... dengar sekali lagi. ... HAHAHHA....If pagi-pagi dah dengar, petang dengar lagi... dan lagi...dan lagi....

ON speaker...






Kalau you guys tak tergelak... seriously, something wrong with your brain.


5 comments:

BulaT said...

=))=)) LOL!!

Farhan said...

aku teringin nak buat video Pak Lah yg mcm ni..kalo tgk video2 kat ytube , Pak Lah aku rasa tak lah sebodoh Bush.

rose said...

hahahah..klakor..
manela dapat klip ni Incey AKu BEtul?
dari en. nordin ke?
dia kan sukeee forward2 benda cam ni dari YouTube..huhuhu

Mr. Right said...

Thanks, sebab suka. Aku ingat aku sorang je jiwa senang digeletek.

hijaukuning said...

hahahaha!!!!

Total Pageviews

. page counter