Wednesday, September 12

Pak Lah Tidor

Ok... janji. Ini betul-betul kutukan terakhir. Hahahaha... can't stop laughing. Not sure that last man Bush or not. But this picture taken while in APEC meeting, circulated in blog-world during last few days. Can't resist the temptation to edit and add few funny quotes. To Pak Lah and his fellow BN troops, sorry... ketawa itu pengubat hati. Hahahaha....


Purely look at it from humor perspective, maybe he not really sleeping. Mungkin kebetulan dia pejam mata and photographer snap the picture.

13 comments:

edi said...

Kadang-kadang kesian juga ngan pak lah, orang dok buat lawak pasal hobi dia yang satu ni.

Red said...

nak buat camana. tu mmg hobi pak lah...

rose said...

amboi2..ade gak ek ngutuk yg last..ramadhan ni je kot ni yg insaf skit..kang abis raya ngutuk org balik la tuh..incey aku betul ni nak kene nih..

sian pak lah..uhuhuhuhu...
syik kene kutuk je..ade je org cari benda yg leh dibuat kutukan..
cian cian..
anyway..aku rasa bkn dia tido..kamerameng tu ter'snap' gambor dia ngah pejam..tu nmpak mcm ngh tido..ehehehhe..(mandai je aku)..mueheheh

Farhan said...

waa...banner pun dah tukar..betul2 bertaubat dah ko ni..bgs la mr right

f.a said...

well, tak baik la kutuk camnie.. what do u expect, dia keje byk, bz, of coz la letih, kite yg kene handle satu ofis pun dah letih, ni kan plak kene handle satu negara (this applies if dia really really tido which i believe, taklah.. org teramek pic mase dia tgh pejam mate kot). n knp nk wat joke compare ngan bush "the dumbest president" tu? takkan sbb ttetido disamakan dumb ngan perangai bush yg mmg confirm dumb n jahat gile tu..? anyway, selamat berpuasa..

Mr. Right said...

edi,
Hobi pelik memang la kena kutuk.

red,
Bior je lah dia tido kan.. hehehe..

rose,
Hehehe.. a'ah, time ramadhan je niat taknak mengutuk MELAMPAU. Kutuk juga, tapi akan dikurangkan kata-kata kesat.

farhan,
Mana ada taubat. Cis gunakan istilah taubat, macam jahat sangat je aku. Hahahahahaa....

f.a,
Kan aku cakap tengok dari segi lawak je, yang kau ambil serious kenapa? Bengong mu nih. Tapi kalau nak kira serious pun, dia tak patut tido berdiri. Nak jadi ketua bukan sahaja perlu 'kuat' otak, tapi kena juga kuat tubuh badan. Ya, pada aku tertido sambil berdiri antara xtvt yg menggambarkan kebodohan. Again, aku ingatkan jgn take this thing seriously.

AC said...

Pak Lah tak boleh kata letih kerja banyak... dah memang Job Description dia camtu. Kalau tak larat baik letak jawatan je....

Sebab suruh tengok dari prospektif lawak maka aku pun nak melawak jugak.... Cemerlang, Gemilang, Terbilang, Temberang dan Terlelap....zzz.zzz.zzzz.zzzz.zzzz

f.a said...

teringin gak nk tgk u jd leader, mampu ke? ;p jgn marah.. =)

BulaT said...

muehehehe..
gaduhler kome kat sini..

Mr. Right said...

ac,
Tepat.

f.a,
Ketua apa? Ketua pasukan bola? Ketua class? Kalau ketua pengganas? Mampu...semuanya aku mampu.

Bulat,
Bukan gaduh, berdiskusi. Muhahahaa...

Fid said...

###AC said...

Pak Lah tak boleh kata letih kerja banyak... dah memang Job Description dia camtu. Kalau tak larat baik letak jawatan je..###

ni aku setuju....

Anonymous said...

isyk... pak lah nie kalu dia celik n dia tahu semua akan jadi pelik... hehehe "tido", "i dunno", "i am not involved" adalah cara "work with me" bagi dia.. hahahah entah la.. ni mahathir punya pasai la p lantik mamat nie.. hmmm tak larat ar nak tunggu dia di"lucut"kan dari jawatan yg dia x layak.. huhuuhuh...

Anonymous said...

lol..
maybe dye letih sgt tu...
biar a..
klu mkorg lak yg jdi pm korg pon tau kan letih cmne..

Total Pageviews

. page counter