Saturday, September 15

Thanks for the Gift…


Allah selamatkan aku…
Allah selamatkan aku…
Allah selamatkan Affandi…
Allah selamatkan aku…

Today is my birthday…

Aku dah beli hadiah pada diri sendiri, since semua orang taknak belikan, hahahaha…

Akhirnya, lahirlah…


www.akubetul.com


Dengan menggunakan 100% duit dari iklan Nuffnang, aku beli domain tersebut. So, secara tak lansung aku anggap ini hadiah dari korang semua. Lepas ni rajin-rajin la click lagi. (Ops, dah langgar polisi mereka ni, I not suppose to ask you guys to click the ads. But my birthday, mereka maafkan rasanya.....Hahahaha...)

Apa-apa pun, thanks guys.

But, please do not change your bookmark or link to that domain yet. Although it’s running well so far, I still need to check with Nuffnang and Adverlets whether their counter accept this kind of ‘forwarding’ or not. Since I not buy any hosting, still host at blogger, just redirect to that domain. Monday I’ll give them a call.

Aku dah makin tua. But who cares, umur hanya pada angka. Actually aku tak pernah celebrate birthday pun. Cuma ada 2-3 tahun orang lain celebratekan. So, memang aku tidak anggap birthday satu hari yang special. Sebab tu hari ini aku kerja, malas nak ambil cuti. Lagipun bulan puasa, nak pergi dating pun letih.

But again,

Selamat hari lahir to Dood…

Betul kot orang kata blogger takde life, birthday pun celebrate diri sendiri… Hahaha… hahaha…

Aku nak balik kampung, celebrate birthday dengan 2 wanita paling aku sayang… Seronoknya.

Update (10 am):
Donno what the problem, that hosting company's server got problem or what. But the domain not working. Haiya... ini malas support company Melayu ni. When the domain not working, means people can't visit this blog. Now I have to disable the domain back. I can't even log in to my account at their webpage. Siap lah mereka Monday ni.

10 comments:

sue said...

hepy besday boss...

sariah said...

Fandi!!!...hepy besday

Fida said...

Hapy Besday...umur dah meningkat.. sedo dri skit. Jgn ingat ko je btol.. aku pon btol gak. Smoga pertambahan umur ko dpt mematangkan lagi jiwa & minda ko. Kalu ko jadi kawin.. jgn lupe jemput bini tua ko ni ye..

azli said...

hapy birthday.. moga makin sihat n bulat..:)

Badrul Hisham said...

dood!! congrats!! xsangka ko dah jd www.akubetul.com

bangga aku ada kawan macam ko ni..hehe!! (bodek ada makna ni tau) haha!!

xlupe gak, Hepi Birthday! may Allah bless u..

rose said...

Hepi Besday Incey Aku Betul!..
semoga panjang umur n dimurahkan rezeki yg melimpah ruah..
sonokla org tu..dapat adiah..heheh..
143..:-)

sukun said...

kau dah tua.
selamat hari tua.
baguslah.

lankapo said...

happy birthday to you,
happy birthday to you,
moga dimurahkan rezeki dan cepat kahwin

aminnn

Mr. Right said...

All,
Thanks...

Fid said...

happy belated birthday

Total Pageviews

. page counter