Thursday, September 27

To My Friends….

Disini aku nak listkan majlis berbuka puasa aku yang akan datang. So, to my beloved friends, please contact relevant person in charge, if you interested to join.


1. Bekas Pelajar Bainun Ipoh, batch 1992-1996

Location: Bora Ombak Restaurant
Majlis: Buffet, RM39++
Date: 28 September 2007
Contact: Awie - 017-3705259 / Saf - 019-3033004


2. Bekas Pelajar SERATAS, batch 1992-1996
Location: Intekma Resort Convention Center, Shah Alam
Majlis: Buffet, RM35.00 nett
Date: 30 September 2007
Contact: Aku - 0162266654 or my 012 / Cik Pid


3. Bekas Pelajar Akademi Korea, UiTM
Location: Restaurant Seoul, Plaza Pantai.
Majlis: Buffet Seafood, RM33++
Date: 6 October 2007
Contact: Chalok – 0122060069


So, kepada kawan-kawan aku yang terlepas bot masa perbincangan. Sila ambil perhatian dan buat la apa-apa yang dirasakan sesuai.

Aku tak faham ada orang boleh teragak-agak bila dijemput majlis berbuka puasa dengan kawan-kawan. Pelik… betul-betul pelik. Bukan selalu, setahun sekali. And seriously what the worse can possibly happen?

Ada yang consider jumlah kedatangan, siapa yang datang, location jauh, buffet mahal…. Dan macam-macam lagi lah alasan. Betul kata orang tua-tua, rambut sama hitam, hati lain-lain.

Ingat, kita pernah dengar;

Bekas girlfriend

Ex-boss

Bekas kekasih

Bekas suami

Ex-colleague


Tapi definitely we never heard BEKAS KAWAN OR EX-FRIEND.

8 comments:

sukun said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mr. Right said...

Comment didelete kerana mengandungi 1 atau lebih unsur2 yang aku tidak suka. Hahahahaa...hahahhaa...

rose said...

komen sape kene delete tu?
cian dia..uhuhuh..

buke kat intekma resort lagi..bes2

kopi said...

mr right..
mmg betol2 right la..

Fid said...

dood
bekas kwn mmg tak de tapi aku rasa mcm aku nak kena create la 'bekas kawan' ni... nampak zalim...tp kalau org anggap kita bekas kwn depa.mmm...kesian kat aku
sila nasihatkan aku hahaha

rose
aku tau sapa punya komen yg dah didelete..

en nordin said...

kpd mr right -ko sindir aku ker??? ala, kalau aku boleh datang aku datang. 6-7hb aku kena ada kat taiping. hehehe sorry la. lepas musim pilihanraya nanti baru tak bz. tahun depan kalau ada rezeki aku datang bawak mrs lobo skali.doa-doakan la
kpd en sukun- bulan puasa ni pun ko nak mencarut ker!!!! cukup la sukun

Mr. Right said...

Rose,
Berbuka kat intekma kali ni sapa nak belanja?

kopi,
Sarcastic remarks ke jujur tu? Wat ever.. thank you. Aku assume jujur je.

fid,
Mana ada bekas kawan, once kawan kawan forever lah. Maybe bekas kawan we always refer as lawan or musuh. Since kalau dia bukan lawan kita, pastinya dia kawan kita. Tak payah la berdendam-dendam... belajar lah melupakan segala benda tak best.

Lobo,
Kau terasa? Padan muka. Yela... perjuangan parti lebih penting. Apa salahnya datang, bawa la bakal mrs. lobo tu sekali.. leh aku kenal2. Hahahaha...

rose said...

agak2 jeler sape yg kene lanjer lak kali nih..muehehehhe..

Total Pageviews

. page counter