Tuesday, October 23

Lelaki Misteri

Siapa lelaki misteri ini?

Click gambar untuk dapatkan jawapan. You must click tu get an answer, mouse over the picture will not helping. Hahaha…

Dan lihat buku yang dia baca. Kepada adik-adik yang kurang pandai English, read definition of articulate from dictionary.com. Rasa-rasanya layak ke dia pegang buku tu? Maybe dia nak belajar kot… tahniah.

Hasilnya beliau sudah lahirkan sebuah buku biography. Tahniah sekali lagi….

9 comments:

rose said...

hehe..ingatkan sape lelaki misteri ni tadi..dato seli upenye..mueheheh..

maybe buku tu diterbitkan untuk panduan dato seli kita ni..utk mempertingkatkan kosa kata dan kefasihan la katakan..hahahah..dats y dia dipilih untuk lancarkan buku ni..muehehehhe

Ipoh lads said...

So damn funny!
Does he deserve that??
i dont think so...

Anonymous said...

hehehh sah publisher rugi... tapi tak per... fund MAIKA Holdings akan beli sume unsold books tu... huhuhuhuhh CORRECT, CORRECT, CORRECT !!!!

deqma said...

Haha..mmg klakar..
cakap pon belit2 menteri kita tu..

Mr. Right said...

rose,
Dia lancarkan buku dia sendiri. Hahaha.. mmg badut la dia.

ipoh lads,
Yeah... but remember he one of the longest minister in Malaysia history, tengah fight with Rafidah for that title.

ano,
Or maybe Kementerian PEndidikan and Pelajaran boleh beli banyak2 dan letak di library semua sekolah and university. Remember kalau kementerian beli mesti harga at leat 10 kali ganda. Samy Value pun namanya kan.. wakakakakak..

deqma,
Belit tu maksudnya penuh seni, puitis, jiwang, maha karya cinta... hahahhaa..

AC said...

Latest quote by Sami Velu

"Saya merasa gembira kerana angkasawan kita telah selamat sampai setelah meninggal dunia selama 10 hari...."

Layak ke title kat buku tu...???

aku said...

aku pun baru dpt sms dr kengkawan pasal sms yg sama....adeiiii.....x tau ler nk gelak ke atau nk kesihan....omakkk....tolong den!!!

Mr. Right said...

ac,
Samy besar malaysia tu bergurau kot. HAhahahaha...

aku,
Gelak je sambil guling2.

Ipoh lads said...

What i meant was..to refer to the title of the book itself..err..does he really deserve the books WITH such tittle???
damn, he's so confusing!
he cant even talk properly,doesnt reflect the title definition..
just change the tittle..end of story..ahaks! ;D

Total Pageviews

. page counter