Wednesday, November 7

Happy Diwali

Aku nak ucapkan selamat menyambut Deepavali kepada kawan-kawan Indian aku.

Malam ini aku akan pergi camping dengan member-member. Planning this weekend tapi perlu dicepatkan sebab semua dah tak sabar, dan weekend masing-masing busy. So, weekend nanti most probably aku akan join himpunan 100 ribu rakyat. Tengok dari jauh je kot.

Pagi tadi puas tengok The Reds score 8 biji, pecah record highest Champ League wining margin. Then malam and esok akan bercamping. Wahh… hope all the tension akan release…

Selamat bercuti lagi kepada kita semua…. Best kan jadi rakyat Malaysia, banyak cuti.

Update Sikit:

Kenapa lah kerajaan tak benarkan BERSIH berhimpun? Hampeh betul lah... ni rasa nak pergi mengamok kat PWTC ni. Untung-untung boleh menambat hati gadis-gadis manis Puteri UMNO. Hahahah... Seriously, kerajaan BN betul-betul loser dengan menghalang perhimpunan BERSIH. Penakut, bacul, kanak-kanak belum baligh, kucing peliharaan.

Aku juga harap kes kuil hindu di Shah Alam disetelkan dengan aman. Dekat dengan rumah aku tu, jadi apa-apa susah juga nak bergerak kesana kesini. Mungkin mood Diwali akan menyejukkan hati kaum India.

14 comments:

Anonymous said...

Happy deepavali dengan harapan rakyat Malaysia hidup harmoni...semoga tiada lagi kejadian serupa di rimba jaya shah alam Amin....

zureen said...

Aku dengar dia org takda mood nak open house just because of that incident ? jeng ! jeng !

rose said...

Happy Diwali...:-)

semoga rakyat Malaysia sentiasa hidup aman & damai...

Aleeya said...

dud,
hati-hati deepavali ni...
jgn pandng belakang

farhan said...

harapnya takde apa2 yg buruk berlaku sabtu ni..

teek said...

Rasanye tu tukar tanah je kan? Yg lama diroboh tapi ada bina yg baru kat tempat lain..bukannye roboh takde ganti. In fact kalau tak salah, sami temple tu pun dh okay. So should b no problem la.

Psl perhimpunan tu, Johari + govt ni bodoh la. It’s not about opposition, it’s about public demanding transparency. Penakut masing2, beria-ia cium keris je lebey.

*takde org nk kasi ghee balls ke?

Mr. Right said...

ano,
amin...

zureen,
Mula2 Samy Value cakap jgn celebrate Deepavali sebab boikot kes kuil di Shah Alam. Then esoknya dia cakap boleh meraikan pula. Cakap berbelit-belit.

rose,
amin...

aleeya,
Hehehe... takde apa2 pun. Hutan lipur Bekelah tu 'clean'.

farhan,
Yeah.. aku pun dah confius nak pegi ke tak.

teek,
Ghee balls tu apa?

Anonymous said...

Бесплатно [url=http://preserov.justfree.com]интимные услуги в санкт петербурге[/url] [url=http://www4.kinghost.com/amateur/lauvato/girls/]девушки по визову малалетки[/url] [url=http://tiorasme.hotmail.ru]толстые шлухи[/url] и
фото голых турецких женщин интим знакомства петрозаводска ещё смотрите
[url=https://www.bisque.com/sc/members/phodiri/default.aspx]tramadol side effects for dogs[/url] [url=http://tipqualong.hotbox.ru]видео секс без денег[/url] [url=http://dartsarci.rbcmail.ru]пугачева шлюха[/url] [url=http://crosabmir.t35.com/sexgirl]толстушеи[/url] [url=http://connect.cleveland.com/user/venachan/index.html]mixing xanax and ambien[/url] доставят вам истинное наслаждение от просмотра!

Anonymous said...

Бесплатно [url=http://quimayroub.justfree.com]шлюхи города челябинска[/url] [url=http://connect.cleveland.com/user/steerrinsu/index.html]drugs and phentermine hcl[/url] [url=https://www.bisque.com/sc/members/daidewithd/default.aspx]prescription and drugs tramadol injection[/url] также для вас
фильмы про геев скачать видео порно здесь и самые лучшие
[url=http://dinochri.t35.com/sexgirl]телефоны индивидуалок калининграда[/url] [url=http://arpitle.t35.com/sexgirl]пензенский девушка шлюха[/url] [url=http://barcslowec.justfree.com]проститутки шлюхи бляди путаны порно[/url] [url=http://pharmacies-tramadol.bloggum.com/]equity line of credit tramadol[/url] [url=http://gabpevog.110mb.com]white xanax bars vs yellow xanax bars[/url] доставят вам истинное наслаждение от просмотра!

Anonymous said...

Бесплатно [url=http://subconcmos.hotmail.ru]титьки братска[/url] [url=http://riffmafa.land.ru]блядь мужчина[/url] [url=http://landboltfled.justfree.com]зрелые женщины в питере[/url] плюс к этому
казашек трахают порно фото маленьких бесплатно и
[url=http://saretto.rbcmail.ru]проститутки индивидуалки вологда[/url] [url=http://zonnabel.t35.com]толстожопые старые[/url] [url=http://connect.cleveland.com/user/steerrinsu/index.html]phentermine cash on delivery accepted[/url] [url=http://quoplacthal.t35.com]телки за деньги в тюмени[/url] [url=http://caymunons.pochta.ru]невесты шлюхи онлайн[/url] доставят вам истинное наслаждение от просмотра!

Anonymous said...

Бесплатно [url=http://dapubgai.pochta.ru]стрипклуб[/url] [url=http://tietomen.110mb.com]adipex pharmacy online[/url] [url=http://niapomis.newmail.ru]мама шлюха рассказ[/url] ещё смотрите
24 часа секса скачать мелкое порно видео а также
[url=http://northbera.newmail.ru]г москва досуг[/url] [url=http://surfgussi.t35.com]мальчики по вызову чебоксары[/url] [url=http://calreli.smtp.ru]дешевые проститутки москвы выезд[/url] [url=http://listsalce.t35.com]праститутки ростов на дону[/url] [url=http://mihornbas.front.ru]секс за деньги 30[/url] доставят вам истинное наслаждение от просмотра!

Anonymous said...

Бесплатно [url=http://pornvoldting.t35.com]шлюхи заринск[/url] [url=http://willnade.t35.com/sexgirl]хочу снять проститутку[/url] [url=https://www.bisque.com/sc/members/clinilri/default.aspx]diet adipex diet pill[/url] ну и конечно
мaлолeтний сeкс надя шлюха и самые лучшие
[url=http://caymunons.pochta.ru]транссексуалы[/url] [url=http://letiro.t35.com]снять девушку в москве[/url] [url=http://jaydesttib.justfree.com]самые конченые шлюхи[/url] [url=http://neubesdi.land.ru]проституты киев[/url] [url=http://phen34.bloggum.com/]phentermine $50[/url] доставят вам истинное наслаждение от просмотра!

Anonymous said...

Besar posting , tapi terlalu banyak. Sumber daya Anda untuk beberapa alasan tidak maju dan tidak hadir. Dapat berputar dengan perangkat lunak xrumer 7 Elite ( Elite Hrumer 7) dapat didownload di http://x-rumer.ru/ berpendapat bahwa program yang bagus untuk mengiklankan situs blog .

Hairul Hissam said...

aku syorkan data kl.. syarikat melayu yg terbaik setakat ini...

dah lama aku guna.. so far tiada masalah.. loading web pun laju..

support mmg mmg baik.. pagi buta akau email pun ada org jawab...

Total Pageviews

. page counter