Sunday, November 18

Mempersembahkan www.Popiah.Net

Notice: Aku janji posting tidak akan ada iklan. Sorry, aku terpaksa mungkir janji. Ini adalah sejenis iklan…lebih kurang pay-per-post. Cuma aku sendiri yang bayar kepada diri aku, kalau tak ayam tandoori maybe cheesy wages.


Ok… without further ado aku dengan bangganya memperkenalkan kepada semua, blog terbaru aku….

Tak, nope… aku bukan buat perniagaan jual kueh popiah. Popiah tu hanya symbolic kepada benda lain. Metaphor kata orang putih.

Jika di www.akubetul.com, aku sentiasa betul, di www.popiah.net pula sememangnya aku dah tidak betul, hilang akal, kurang siuman. Aku memberikan perkhidmatan percuma. Popiah.Net adalah non-profitable homepage. Tidak perlu fikir panjang, aku tidak menipu, tiada sebarang muslihat, tiada lansung unsur pekena atau dikena. Sememangnya ia adalah website yang tidak membawa keuntungan kepada aku secara terus. Aku memberikan perkhidmatan iklan yang seratus peratus percuma. Tiada iklan adsense, tiada iklan Toyota dari adverlets, tiada iklan Honda dari nuffnang atau apa sahaja jenis iklan yang lain.

For further explanation please visit Popiah.Net. Panjang lebar aku terang disana.

This week, aku tidak akan promote Popiah.Net secara besar-besaran. Hanya kenalan disini dan didunia luar sahaja. Aku nak test market dulu. Kalau ok, tiada sebarang masalah, aku akan buat promosi di tempat lain. So, tolong aku dengan berikan pandangan, tolong tengokkan jika ada salah ejaan, salah tatabahasa, any technical problem, broken link, things like that. Since seperti aku selalu beritahu, aku buta I.T, html code aku tak belajar masa sekolah dulu, apatah lagi javascript, dan apa kejadah jenis script yang lain. Nasihat, pandangan anda semua sangat-sangat dialukan. Boleh tinggalkan komen disini jika jumpa apa-apa problem disana.

Sekali lagi… berikan tepukan gemuruh kepada…


www.Popiah.Net.


P/S: (baca p/s ni lepas lawati Popiah.Net). Yup, someone have extra USD10 in the pocket and a lot of free time in the life…Hahahahah…

3 comments:

shah said...

wah aku org pertama komen. giler la lu dood, dah ada dua web. hehe... harap ko leh maintain.

aku skrg ni dah banyak sgt domain nak urus. skrg ni tgh penin kepala sbb ada antara domain yg aku tak pakai.

contoh akukaya.com. ko ader idea nak wat pe? domain dah cantek tu.

ramonez said...

congrat for the new web..
anyway, if sesape nak promote brg2 kat web tu leh? camtu ke function web tuh?.....tq

Mr. Right said...

shah,
Hahah.. byk sgt pun pening jugak kan. Tak byk komen la Shah. Tak ramai org suka topik macam ni disini. Nampaknya 'niche' aku adalah mengutuk. Kalau tak mengutuk, org tak berminat nak komen. Hahahhaa...

AkuKaya.com. Sedap tu. Ko park la segala jenis affiliate program yang ko masuk kat situ dulu sebelum dapat apa2 idea menarik.

ramonez,
Yup, boleh promote apa sahaja.

Total Pageviews

. page counter