Sunday, January 20

Penang Wifi Treasure Hunt & Sekeluarga Mati

Aku di Penang, ada kerja sikit. Related to this poster:

More info: http://www.mybroadband.gov.my/treasure_hunt.html

Kalau nak tengok live footage pula pergi sini: http://www.ocesb.com.my/mmf/liveevents/wifipromo/ (IE only)

Actually aku tak buat apa pun, just datang untuk memeriahkan program sambil menyibuk. Hahaha…Tapi sedang aku berjalan-jalan di Gurney Drive aku terjumpa sesuatu yang sungguh menyedihkan. Sekeluarga terbaring kaku. Aku tidak pasti mereka ingin menyertai treasure hunt atau tidak. Ibu, bapa dan 2 orang anak. Aku sedih… takut… dan tidak tahu nak buat apa. Aku sempat snap gambar dan berlalu pergi, tidak sanggup aku nak stay dan tengok lama-lama. You guys judge it youself la…Aku kena beritahu awal-awal, picture below might be too offensive , watch it with your own risk.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tapi pukul 10 pagi aku lihat mereka kembali berdiri megah di samping one of my dream car, Kia Sorento. Kalau nak berkenalan dengan mereka bolehlah pergi depan Gurney Plaza. Hahaha…

10 comments:

tiang lampu said...

..secara automatik saraf2 dalam otak aku tidak berhubung kekejangan ..

poyotito's said...

ceh!ceh!dan ceh!

rose said...

adus..terkene sebijik..huhuhu...LOL!..=))=))

Ipoh Lads said...

ini baru betul2 orang kata..."Dah takde keja lain ke!!!!!"..

Fid said...

aku dah agak dah!

Bunga said...

hahahahaha...

ahib0205 said...

Hi mr.right.. this my 1st comment at ur blog! Baru balik kelas ni. so dpt jugak menghilangkan ketensenan. hehehehe.. anyway, u got cool domain n nick. thumbs up bro. Slmt berkenalan :)

Anonymous said...

mmm.....
nie apahal lak nie????

chalok

Skynett said...

Bil bila mau settle?
Hahahahha..cilakak..ingat ada org mati betul

Mr. Right said...

tiang lampu,
Bagus...bagus... Itulah yg aku nak.

poyotitos,
Hahaha..

rose,
Kena apa? Hehehe..

Ipoh lads,
Memang takde keja pun. Pergi bercuti je kat sana.

fid,
Hang dah lama sini, hang leh agak dah la.

bunga,
Hahahha..jugak.

ahib205,
Salam perkenalan. Pergi class tension ke? Aku dulu pergi class seronok... Hahaha... Seronok sebab aku suka tidor dalam aircond.

ano,
Hal lucu la bro.

skynett,
Hantar ke account dept company aku. Address hang cari la kat Net. Apa2 pun, thanks sebab layan aku. Sorry kacau hang sampai pagi.

Total Pageviews

. page counter