Sunday, February 10

Gambar Lucah Zarina dan Video Lucah Ida Nerina

Sepanjang empat hari cuti Chinese New Year, 3 hari aku datang office. Takpe lah, aku pun dah boring cuti lama-lama. Petaling Jaya macam Bandar hantu sepanjang 3 hari lepas. Senyap sunyi je. Alangkah indahnya jika setiap hari sebegini. Ok… ini ada beberapa isu lama yang aku hubungkaitkan. Enjoy…

Dulu:

Zarina Zainuddin…. Mengaku. – “Gambar dirakam sebelum bergelar artis”
Edry KRU dan Linda Rafar… denied – “Super imposed”
Wan Norazlin …. Mengaku – dia senyap je, aku assume, diam tanda setuju.

Terbaru:

Zarina Ann Julie – buat laporan polis then senyap.
Ida Nerina – membisu

Diam.. membisu. Buat-buat bodoh. Bodoh betul…!

My advice to them:

Do not follow our stupid politician footsteps.

The Health Minister admitted this yesterday, saying that the woman seen in the DVD is a personal friend. Dr Chua, the Labis MP and MCA vice-president, has apologised to MCA president Datuk Seri Ong Ka Ting, Prime Minister Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi and Deputy Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak and to his family over the matter. – TheStar Online

Hasilnya… selepas beberapa hari dan dapat nasihat daripada pemimpin-pemimpin party.

"Saya melepaskan jawatan sebagai Menteri Kesihatan, naib presiden MCA, anggota parlimen Labis, ketua badan perhubungan MCA Johor dan ketua bahagian MCA Batu Pahat".Dr Chua told reporter.

So, kepada artis-artis kita yang mengalami nasib yang hampir serupa. Tak kira lah anda disabotage, di aniaya, kantoi, laptop rosak, handphone hilang. Apa juga alasannya, biar aku bagi solution terbaik.


"Irrespective of what others said, it looks like me and sounds like me… I have conducted my own checks and the only way to verify its authenticity is to have the original equipment used to record it and the original recording is produced"


VK Lingam, the lawyer said to be at the centre of the grainy video clip on alleged judicial fixing, had declined to confirm or deny his involvement ever since the explosive footage revealed last September.


Ingat the keyword there: it looks like and sounds like me.


Maybe in Ide Nerina case:

She looks like me, sound like me, her necklace look like mine, anting-anting di pusat nampak macam saya punya… but I have conducted my own checks and the only way to verify bla…bla…bla…


And for Zarina:

Buah dada macam buah dada saya, muka lelaki tu macam muka boyfriend saya, style ambil gambar jelir lidah pun macam style saya… tapi saya nak jalankan siasatan saya sendiri untuk memastikan itu gambar saya, saya ingin lihat peralatan yang digunakan untuk merakan dan menyimpan gambar tersebut…


Hasilnya, semua newspaper arus perdana tidak akan condemn dan ‘jatuhkan hukuman’. Most probably nothing will happen and you guys akan mampu membina career sebagai pelakon atau peguam dengan jayanya.

All the best…!


P/S: Kepada pencuri laptop aku… tolong delete folder C:\Kerja\Site Survey Report\Trivia\Video. Thanks. Hahaha….

29 comments:

Aleeya said...

ahhaahah yeahh u r 100% right!!!pasni suh artis2 tu jwb mcm tu ..

sian laptop ilang ekk, my officemate arini ilang handycam dia ..tinggal dlm kete..lesapppppppp!!!

careful nx time k

lankapo said...

haaha susah gila nak cari koleksi video ko. aku tak rasa perampok tu reti bukak jauh kedalam tuh.

tah 2 terus jual jerk.

klu aku sng jerk nak search koleksi video org ni, open jerk media player, pastu search haha

semua kuarrr :)

teek said...

you left out the vital part la dood. you didn't tell us that it was ida nerina & fauzi nawawi's porn vid. ida nerina & fauzi nawawi? ..lemme rephrase that...

IDA NERINA & FAUZI NAWAWI??!!!


that shows how stupid our ppl are. by all means, i have no idea why on earth they want to do a video or take pics suggestively when they know they are stupid enough to keep it safe.

Mr. Right said...

aleeya & kapo,
Wah.. suami isteri visit blog aku. Thanks. Korang takde buat video menarik ke? Hahaha...

Teek,
Lelaki tu mmg macam Fauzi Nawawi pun. Gila kasanova mamat tu, dulu Lisdawati and Rita Rudaini gaduh sebab dia kan?

rose said...

ye ke ngan fauzi nawawi??
suami lisdawati??
ish ish ish...

teek said...

dood,

heh..aku tak tau la fauzi nawawi ke tak. colleague aku yg kasitau sbb dia dh tgk still picture (video tak leh load katanye).

i hope lisdawati bawak dia p swimming pool and tarik rambut dia. :D

kangaroo said...

bawak pegi swimming pool dan tarik rambut..huahuauhua. Lawak..

mr.right aku baru terjumpa blog ko ni. Good writing u hv here.

Aleeya said...

hehe tak sempat le buat video menarik, blom hape2 damia dah melalak wakakakakka

isteri said...

Lelaki tu mmg macam Fauzi Nawawi. tapi sekali pandanglah..2,3,4,5 kali pandang..tak serupa pun...

Ida Nerina plak..10kali pandang serupa jek..

Tu semua melalui pandangan mata akulah..pandangan Allah lebih Maha Telus..

Anonymous said...

Tak nak comment.
Takut ko masuk penjara hehe..

Tapi aku suka idea tu, boleh diguna pakai dood.

werst

bonchz said...

fuiyooo.. ni mmg panas neh.. yup.. i agreed!

david chase said...

tgk gambar bikini ida nerina tu bertindik sama dgn videoklipnya..ni pun tak nk ngaku ker?

is150 said...

hadooiii....

lawak la tulisan ko... aku suka..

Anonymous said...

1st time msk blog ko.tp ko mmg BETUL hahaha.dah buat slh mgaku jer.
tp btl le,mamat 2 skli pdg mcm fauzi nawawi,tp bila 23456 lgsg tk sama

Anonymous said...

Ginilah bang.. kalau kereta MALAYSIA yang teraju Utamanya MELAYU guna nama oghang putih bagi nama produknya...Maaf la, itulah MELAYU BERJIWA KECIL... Maaf lah kalau depa nak offer kat aku 6 kupang 5 duit (RM0.65) sekali pun, tak kelapaq aku nak beli..free pun tak layak terima...buat cemar aku sebagai MELAYU saja.

INTAN HOT BABE 0129580298 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Son of a bitch!!!!!!! Gambar pompuan yang baring tue sebijik dgn muke i...sape tue hah??? Memang kene salah tafsir la nnti...aduh....

Nadri said...

blm tengok lagi video ida nerina nie..mana blh dapat???

JANDA BERHIAS said...

hmm...semua citer lama..igt ada citer baru..

Anonymous said...

Just nk bagi tau. Yg video Ida Nerina tuh mmg bukan die. I know that couple, Ive met them. Lgpon mmg lain muke ida ngn perempuan tuh, ida lagi kurus n all. perempuan tuh chubby sket. hehe. lelaki tuh plak mmg bukan fauzi nawawi....lain gile..lelaki ni lagi gelap.like i said..i know them.

raffee72 said...

akhir zaman la...

tuah@jebat said...

dunia artis semua org thu...tp dunia org biasa pe krg hebat nyerrr..1 malaysia kn...g mne2 pn kalau glamor ttp org thu pe kte buat..cbe org biasa nie dgn bangla pn sapuuuu....yg tersiksa dlm kubur dan akhirat nnt umat yg jahil..so kte nie jgnlh terikut rentak jahil dan bahil psl agama...kritik diri sendiri dlu...jahil ke kite nie...sorii xsokong mne2 pihak k..

tuah@jebat said...

ermm...persoalan nyerr yakin ke diri kte nie xbuat jahat..xjahil psl agama,aku xmng kn spe2..tp dia artis,vvip,kenamaan..,semua org thu psl dia wlupn menyorok dlm lubang cacing pn tolak lubang kubur jer xmsk lg..yg kite nie,spe lak yg ambik thu..kwn2 jgk,org sekeliling jgk,..kte tuduh org jahil tp diri kte nie kalau time wat dosa..spe nmpk..allah jgk..so aku dh ckp td..xmng kn spe2..ingat diri kte nie spe dlu..bru kte herdik org..tp syok jgk kes nie knnnnnn.....

minyak wangi said...

hahahahaha

Anonymous said...

BACA NI BETUL2

aku memula cam kan... eh mcm ida nerina..
tetapi... bukan.
sebab ada sati slot kt TEKSI TUNAI di mana bob bawak sorang wanita yg mengaku pelakon.. yang sebijik macam ida nerina..

Anonymous said...

dok ckp pasal org tak baik..apa kate diam saja lg elok..bace saja dah la

kamarulzain abd razak said...

byk gak ye..sambil2 korang tengok tu sambil nyelam minum air ape kata klik link ni jana income.. http://kamarulzain.stiforptour.com/?SOURCE=ABC

Anonymous said...

INI BUKAN IDA NERINA... NIE GAMBAR BEKAS BDK UITM MELAKA YANG RUPA DIA SERUPA DGN IDA ... BDK MESCOM PART 2 TAHUN 2006 XSILAP... BDK TU DGN PAK WE DIA WAT BENDA XSENONOH ... LPS TU DIBERHENTIKAN DARI UITM SBB UITM XNAK D MALUKAN. MAK BDK TU MERAUNG NAK BUNUH DIRI LPS TAHU KISAH ANAK DIA.

Total Pageviews

. page counter