Sunday, March 9

Ha..ha..ha...ha..hahahaha....!!

Harapan aku untuk PRU 12 tercapai.... alhamdullillah.....!





Next few days akan dipenuhi dengan posting kutukan terhadap Barisan Loser... Hahahahaha... Today aku nak menikmati keseronokan bergelar penyokong parti pembangkang. Macam tak percaya je melihat Seloka dalam posting sebelum ini menjadi kenyataan. Hahahahah....

P/S: M.U kalah dan Liverpool menang semalam... what a night...!

6 comments:

Anonymous said...

allahuakbar...!!!!
nak tgk ape akan jadi kat kilang Carlsberg ngan guiness kat tepi federal hiway.....

CT

en nordin said...

Terima Kasih Malaysia. segala penat lelah, usaha, tenaga, kutukan, sindirin sinis, ugutan dan fitnah yang dilemparkan pada kami semuanya berbalas semalam. jumpa lagi di PRU ke 13.. Terima kasih malaysia....reformasi!!! makan sate!!! ALLAHUAKBAR

sourplum said...

badside: melayu semakin berpecah belah.. fikir2 kn lah..

cik henr said...

sourplum...macam la melayu selama ni bersatu hati....

Takbir!

sourplum said...

tu la kn.. npe la kte xbersatu
cina sume ngundi
kte wt tatau je.. (sy kecik agi xle ngundi ek)

Mr. Right said...

ano,
Nothing will happen to that factory.

en nordin @ lobo @ orang kaya baru,
Terima kasih kepada Pemuda PAS macam kau yang kerja siang malam pagi petang untuk memastikan kemenangan calon Barisan Rakyat. Tahniah... Enjoy...

sourplum,
Aku dah jawap dlm posting hari ini.

cik henr,
Betul2.

Total Pageviews

. page counter