Thursday, April 10

Sufiah Yusof

In recent weeks, newspaper in Britain and Malaysia busy covering story about maths prodigy turn into prostitute.

No doubt it is a very sad story, Muslim lady that made a headlines in her early days after being accepted to very prestige university, lost her guide and turn into high profile internet base ‘escort girl’. While interviewed by English newspaper, she even proud of her current new way of life. Lucrative income, glamour lifestyle and the best thing is she even admitted her career satisfied her sex desire.

Refuse to elaborate more; I just hope we, in particular Muslim around the world will learn something from this very, very, very sad tale. How her life turn drastically wrong? We have no clue.

But one thing for sure, she one hot lady…I manage to found her sexy pictures scattered around the Net after she became News of The World top story last week.

Click Above Image to See Bigger and Clearer Image

Update: Late Evening

Someone email to me Sufiah's family newly created blog url: http://hyusof.com/

15 comments:

Anonymous said...

cis..aku tertipu dek akubetul..
anywhere..gud post..

the who said...

nasib baik aku tak klik kat gambar tu

rose said...

Ehehehehe...klik jgn tak klik...=))=))

kangaroo said...

aku nak klik huahuahua.. yeah she's one hot girl..

manusia ni boleh berubah bila2 masa.Akal sahaja tak memadai kalau takde iman.

p/s: kalau aku klik juga apa jadi hah? huahua..nanti malam sket aku klik :P

akukaya said...

ceh... terkena gak aku. walaupun aku dah tgk gambar2 panas sufiah ni tp aku still klik lg. mmf fitrah lelaki sejati kot. ada nafsu. keke...

Bunga said...

Kuang Kuang Kuannnggggg....

My Girl @-}--- said...

Sedihnya tgk budak ni.
Sayang betul la..budaknya bijak pandai. Tapi jadi camni. Ape sebab dia jadi camni ye??
Hanya tuhan yang tahu..
Wallahualam.......

Nasir said...

My Girl....
IQ saja tak cukup...kena ada EQ (emosi)dan SQ (spiritual) baru lengkap...setuju dgn kangaroo..iman mesti ada...

Mr. Right said...

ano,
Thanks. Aku try sampaikan berita sedih and the same time try to be funny.:)

thewho,
Ye ke tak click?

rose,
Thanks for the beautiful 'Sufiah' pic.

kangaroo,
Harap ko dah click dan terpesona dgn kecantikan dia.

akukaya,
Semestinya kau dah tgk gambar dia. Kau memang pantas benda2 mcm ni.

bunga,
Hahahaha...

mygirl,
Betul. Hanya tuhan yg tahu. Kita boleh fikir dan ambil iktibar sahaja.

nasir,
Benda baru ni EQ dan SQ. Thanks.

rose said...

Incey Aku Betul..Emotional Intelligence Quotient (EQ) dan Spiritual Quotient (SQ) ni selalu diutarakan dalam bengkel2 berbentuk psikologi, Kaunseling n Motivasi...:-)

Anonymous said...

She don't deserve the sympathy or any salvation. She chooses this way, and I beleive she's aware of the consequences.Furthermore, she prefer to stay the way she's living her life now.
But, this event is an-eye-opening for all the Muslims. And this is certainly got to do with FAITH in ISLAM itself.

-Ipoh Lads-

Anonymous said...

Ass Hole .....you gay....jesus..

Anonymous said...

refomaSHIT

lim SHIT siang

aSHITzah

anwSHIT

Anonymous said...

lol...

aduh...pedihh mate aku..belacan betol...

Anonymous said...

harap kembali ke jalan yg benar.apa yg penting hati kita.klu kita rasa nk wat jahat maka kita akan buat tp klu hati kita ttp kpda benda baik insyaallah baiklah.
klik:http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=enisah untuk mengetahui rahsia yang tersembunyi.

Total Pageviews

. page counter