Thursday, May 22

Download Lagu Percuma

Yes, true aku ada cara untuk download lagu percuma. Tidak perlu bayar satu sen pun. But 1st aku nak cakap sorry, no serious posting for few days, still busy with tons of works. Sometimes as employee with kinda happy when our boss not around so we can ular as much as we want. But sometimes it’s also scary and burdening to imagine there is a lot of works along the pipeline and we know there are not many people willing to help us since everybody busy mengular. Damn….


I also want to congratulate Man U supporters for their 3rd Champ League title. Ok guys, 2 more before you can equal Liverpool’s record. Tak banyak, berusaha lah. Good luck…Now lets concentrate on Euro2008.

One more thing (related to title), sambil our politician especially from UMNO bergaduh, berpecah, bergolok our local artist and celebrities pula bersatu and produce this beautiful song. Pergi lah ke site mereka to read their story and listen to the song. We can download the song for FREE!

free download


See, tak tipu. Click above image and you can download the song sing by more than 50 Malaysian celebrities with no charge ask.

7 comments:

Anonymous said...

MAN UTD DO THE DOUBLE....

BRAVO RED DEVILS....

lalala.Inc said...

Yaa....
skali lagi pasukan poojaankuh muncul juara...
hahahaha...
rekod lame tak brape nak penting beb..
yang penting kegemilangan skunk neh...
baru terasa...
hahaha...
kalo dlu2 zaman kiter tak laher lagik tak leh nak bangge beb...
lalalala.....
emmmmm....
anyway...
aku menunggu rafael tunaikan janji dier untuk season depan..
dier nak tumbang kan united aite??
silekan.....
lalalalalala..... ;p

Anonymous said...

the scousers...can be happy on the 4th place.....
proud of 18 times league champs...?
proud of 5 times Champs League..?
RED DEVILS IS COMING......

2 bulan ni...aku nak pakai jaket MU jer...
hehehe...

zackos

AC said...

Mr Right memang pandai bab statistik. Math student ke...????

Liverpool dah kira menang besar kalau dapat no 2 or 3 dalam EPL. Every year asyik target no. 4 je .. balik-balik berebut dengan Everton, Spurs or Portsmouth. Balik-balik tajuk berita lepas Saturday/ Sunday gane.... "Hope to clinch the last spot for UCL next year.."

That means memang dia target no. 4 EPL je la tu.... Jangan marah ya...

Mr. Right said...

yela...yela... Mangkuk power...

Takde sapa pun komen pasal usaha murni artis kita. Ish..ish..ish...

AC said...

MU (Memang Unggul)...

Aku terbaca kenyataan Ferguson yang mengatakan MU akan cuba masuk final UCL lagi sekali dan cuba dapat banyak piala untuk menjadi kelab yang hebat setanding dengan Bayern Munich, Ajax dan.... dan... dan.... Liverpool...!!!!

Liverpool..??? Zaman bila dia hebat aahh.... OOhhhh mungkin zaman masa aku belum lahir lagi kot.... He he he ... no more comment pasal football till August 08.

eyda said...

hai...leh knl'n

Total Pageviews

. page counter