Tuesday, May 27

Komen di Blog Ahli Politik

Notice: Short one, aku busy hari ini.

Last Friday masa aku boring dioffice, aku buangkan sedikit masa aku pergi melawat blog politician yang sedar kepentingan blog selepas PRU12. Aku pergi ke blog Dr. Mahathir, Dr. Khir Toyo, Muhammad Muhd Taib dan mirror blog milik Ali Rustam. Funny thing pasal mirror blog Ali Rustam adalah ianya diusahakan oleh someone yang tiru sebiji blog asal milik Ali Rustam. Cuma blog tiruan ini enablekan komen sedangkan blog sebenar Ali Rustam tidak membenarkan pembaca meninggalkan sebarang komen.

Sedang aku membaca blog ahli politik hebat ini dan sedang aku membelek komen yang ditinggalkan, aku dapati most reader sebenarnya bukan jujur ingin meninggalkan komen, tapi lebih kepada ingin mempromosikan blog masing-masing. Oleh kerana blog ahli politik ini memang popular dan mendapat ratusan malah untuk blog Dr. Mahathir cecah ribuan komen, ramai blogger yang ingin mengambil kesempatan.

Jadi, aku yang sememangnya seorang manusia jujur lagi berhati mulia telah meninggalkan komen seperti dibawah.

Komen aku diblog Dr.Khir.com

Hahahahahhaa….

So far hanya blog mirror Ali Rustam dan blog Dr. Khir Toyo sahaja yang sudah approved komen aku. Blog Dr. Mahathir dah reject dan blog Muhammad Muhd Taib masih waiting for comment moderation.

Dah 4 hari still waiting for moderation, hampeh betul…

Ini link ke komen aku diblog mereka:

Dr.Khir

Ali Rustam 2

For the record, aku tidak lah desperately need visitor. Aku lebih suka reader yang berkualiti macam anda semua (sessi bodek reader) berbanding visitor ramai tapi semuanya bengong. Aku tinggalkan komen disana simply nak menghiburkan hati sendiri sahaja.

4 comments:

Anonymous said...

Ko ni memang lurus bendul la Mr Right...siap kau tampal muka kau sekali...kih kih!

Joe Scapula.

teek said...

dood, ni blog url favourite minister ko. Dia dah pindah rumah la. tak advance la ko ni dood.

http://www.mohdalirustam.com/

not sure you can comment though. Either people don't know bout the new blog or people too lazy to comment or comments are not being entertain.

The Return of Budak Nakal said...

Dood..

Satu penulisan yang tidak menyelindungkan maksud.. TERUSKAN usaha anda......

Mr. Right said...

Joe,
Aku memang lurus tapi takde la sampai tahap bendul.

teek,
Ohhh... yeke? Dah ada blog baru. Damn, aku ketinggalan zaman rupanya.

trobn,
Touche...touche...

Total Pageviews

. page counter