Friday, May 9

Thanks to Nuffnang Advertiser for April

Aku tengok ramai blogger terkenal dedicate one posting to thanks sponsor for one particular month. Aku pun rasa nak tiru. Walaupun rasanya aku belum layak. Lantak lah, apa aku peduli.

Aku memang tidak jual advertisement space or link diblog ini. Aku hanya jadi member Nuffnang dan mereka yang salurkan ads. Tak payah aku nak terang panjang lebar, rasanya ramai blogger dah tahu. Kepada yang tak tahu, simply assume Nuffnang seperti advertisement firm yang jadi orang tengah antara advertiser dan website owner (blogger).

Again, seriously aku rasa aku tidak layak untuk buat posting sebegini. But, aku fikir takde salahnya. Bukan sahaja aku boleh bodek Nuffnang dan advertiser, tapi aku rasa ini juga seolah-olah mendekatkan pembaca dengan blog ini. Seperti ucapan terima kasih aku kepada pembaca yang datang, tengok dan clik iklan advertiser yang Nuffnang berikan.

Ok, tanpa membebel panjang untuk cover diri dan jaga hati orang, here the list of advertiser for month of April 2008 disini.

  1. Radio ERA
  2. Monster Malaysia – Job Search
  3. Sony Malaysia
  4. iTalk
  5. Digi

You guys can freely click above link since there no advertorial code attached. Maksudnya, aku tidak dapat apa-apa daripada click anda semua, ianya juga tidak boleh menyebabkan aku dituduh melakukan fraud for illegal click.

Thanks you all…!

Selamat berhujung minggu….


P/S: Ini bukan ads dalam posting, ini cuma sessi membodek Nuffnang dan advertiser yang memilih blog aku. Bagi chance la...

8 comments:

Anonymous said...

Congrats bro. Banyak iklan maknanya banyak la massyyyuuukkk. Boleh la bagi hadiah free kepada reader kau.

lalala.Inc said...

Emmm....
kalo aku nak iklan kan sal product kompeni aku leh ker??
leh jadik macam job search gak la...
lalalala..... ;p

Anonymous said...

http://www.visitdyn.com/
hope enjoys it..

AC said...

Sorry ya... last post pasal bola this year kat sini.... MU menang EPL woi for the 10th times ha ha ha ...

Sorry ya, again yang ni komen second last... komen last on the 21st May 2008....

rose said...

wah..besnye..dpt duit nuffnang leh la beli souvenir utk peminat blog Aku Betul!..tol dak? heheh

terer sgt ke MU tu incey AC?
huhu..
takpe2..incey aku betul byk2 bawak bersabor ye...YNWA kan?
ngeh ngeh..

Mr. Right said...

ano,
Hadiah free? Ermm... takde sapa nak hadiah dari blog aku ni kot. Bukan glamer mana pun.

lalala.inc,
No problem. Boleh... email la aku.

ano 2,
Wei.. kalau ye nak promote website pun, pura-pura la interested dengan posting aku dulu. At least beri la salam dan minta izin dulu. Tak baca AMARAN kat sebelah ke?

ac,
Yela..yela... tahniah. Cepat2 la kejar record Liverpool..

rose,
Nak bagi souvenir apa? Tak la power sgt. Lebih kurang je...

rose said...

mestila ade..sape taknak adiah kan..heheh..

nak bagi ape ek..nnti difikirkan...

Mohd Hafiz - orang Teluk Intan yop said...

MU memang deserve the title. Liverpool currently seems like a jokes to me. Outplayed by mid-table team.

Total Pageviews

. page counter