Friday, June 27

Aku Pergi Nuffnang Wild Live Blogging Party

Kalau sesiapa ingat, aku pernah buat posting pasal aku nak pergi party yang dianjurkan oleh Nuffnang dan Maxis Broadband: Roaring My Way to Wild Live Blogging Party. Aku buat posting tu damn early, even before Nuffnang staff (Robb) sent email to all Nuffnang member about the party.

So, aku terpilih untuk join party tu. Aku tahu confirm aku akan boring disana, since aku rasa aku dah too old for party and clubbing ni dan aku memang tidak pernah berkawan dengan mana-mana member Nuffnang yang lain. Pastinya aku akan jadi kera sumbang kat sana. But, still rasa nak join. So, aku bawa seorang member yang memang kaki clubbing untuk teman aku. Thanks bro sebab sanggup ikut aku dan memaksa diri kau untuk minum free, makan free, dapat gift free and yang penting dapat menjamu mata free. Hahahaha….

Talking about menjamu mata, if anybody wonders what kind of ‘jamuan’ yang kami dapat hari tu, biar aku tunjukan sedikit snippet.

Ini adalah staff promosi yang dibayar oleh Nuffnang dan Maxis untuk layan tetamu hari tersebut. Amacam? Syok…?

Selepas ½ jam majlis berlansung pemandangan diatas terlah bertukar kepada ini:

Gadis-gadis yang sama. You guys manage to spot the different? Mungkin sebab dah tak tahan melihat mata-mata nakal lelaki liar menjelajahi dada dia, awek tu terpaksa cover dengan singlet. Hahahaha… kesian. Aku dan member aku sedikit kecewa.

If anybody nak kenal with that awek, here her blog: Ginny. You guys can also helping her friend (the one yang pakai telinga bunny) untuk menang Miss World Malaysia 2008 by not vote to kill her here: Miss World Malaysia 2008.

Above pictures aku curi dari blog Rojaks Daily dan blog Mamat ni: Joshua. Aku tak bawa camera since aku memang takde camera. Aku bukan blogger yang rajin ambil segala jenis gambar dan share dengan reader.

Chow, aku nak pergi sembahyang jumaat dan tidor, semalam mengantuk tengok Spain ajar Russia cara main bolasepak. The whole match Russian managed just ONE shoot on target. Gilo…! main bola ke main kejar-kejar?


Selamat berhujung minggu. Aku nak balik kampong…

10 comments:

joshuaongys said...

eh thanks for linking my blog... =)

anyway you can just say hi to any bloggers in such events lar, everyone are friendly hehehehe kita semua bloggers Msia!! Malaysia Boleh!! lolx mayb i'll see u other time! =)

she_dah said...

salam..
aku dh lame jadi silent reader Mr aku betul ni.Tp la ni baru nak komen.hakhakhak..wah..tu ke parti die?..aku g party kos aku just pakai cm biasa2 je walaupun tema kteorg Nite to remember.Time tu ramai la yg seksi..aku tak termasuk..sbb kalu nak di ikutkn , aku lebih rela pakai t-shirt, jeans and sport sheos je.hakhakhak..

Wingz said...

hang budak jatuh rokok tu ka?!!

Wingz said...

oi amajiam lu bikin lu mia "syarat komen" one ar?

lankapo said...

org2 tua cuci mata jerr..sambil isap rokok dan minum ice lemon tea sahaja

Spain mmg power,nak2 keeper dia tuh perghh mantap ..back dia sergio ramos tuh..lagi lah power..

paper pun Russia nice try lah..pasal la ko tak mng..tak pasal2 member aku pagi2 weng2 dah nak makan kerang rebus dah haha

lankapo.com

Anonymous said...

bole aku tanya..berapa ko dapat dari sume advert tu?

Mr. Right said...

joshua,
I stole ur pic ma, the least I can do is link back to ur blog. Maybe next time i will say hi to others.

she_dah,
Kenapa senyap je selama ni, rajin2kan lah bersuara lagi k. Kalau dah cantik pakai apa pun nampak seksi.

wingz,
Ya, thats me la bro. I knew u the author of femes rojaksdaily. I just malu to talk about blog that nite lah. That rules just to cover my own ass la.

lankapo,
Spain power? Italy tak power ke? Luca TOni tak power ke? Hahahhaa...

ano,
I not gonna announce it here. But email me and aku tak kisah share dengan org yang nak tau.

Wingz said...

apesal malu siol? ko nih lak ke nyah?! kakakakaka joking jer ok?

Anonymous said...

я считаю: спасибо! а82ч

Anonymous said...

perlu memeriksa:)

Total Pageviews

. page counter