Thursday, August 7

Klip Video Budak Sekolah Berani, Klip Video Lucah Kanak-kanak, Klip Video Tangkap Basah.

Jangan pelik dengan title posting yang mengarut. Setelah meluangkan sedikit masa mengkaji dan meneliti (fuh..! penat, beberapa jam tu), aku dapati blog aku ini menduduki ranking yang agak tinggi untuk beberapa keyword Bahasa Melayu dalam search engine result page. Not the highest lah, since aku tidak jalankan apa-apa SEO campaign.

Jika ada pencari yang menggunakan Google atau Yahoo dan search beberapa perkataan, blog aku ini akan berada di ranking yang agak tinggi. Pencari-pencari perkataan sebegitu at least ada few hundreds per day. Kesian juga, kerana often enough they will not get what they really wants. Do not blame me, salahkan Google, Yahoo atau apa-apa search engine yang kau gunakan. Ada diantara perkataan yang dicari itu tidak begitu indah, seperti tajuk blogpost ini, mostly information related to sex dan pornography.

Jadi… sebagai social obligation, aku rasa aku patut hindari pencari-pencari dari mendapat informasi tidak senonoh ini daripada mendapat informasi yang mereka inginkan. Faham apa aku cuba lakukan?

(Now aku jangka, 75% dari mereka yang membaca sudah tahu apa idea aku)

Untuk menerangkan kepada hampir suku lagi pembaca, ini sebenarnya aku nak buat. Aku harap jika manusia gatal nak cari “Klip Video Lucah Kanak-kanak” – dia akan search ayat itu di Yahoo atau Google, instead reach to website bodoh yang benar-benar paparkan klip video tersebut, pencari gatal itu akan sampai ke posting ini. Kerana Google dan Yahoo ikut title posting, tagging kat bawah tu, dan beberapa factor lain yang membuatkan posting ini rank agak tinggi di result page mereka (hopefully).

(Sekarang, semua orang dah faham apa aku nak buat, kan?)

Satu ketika dulu masa heboh pasal “Babyrina” dan “Melayu Boleh” ramai webmaster bertangungjawap yang buat website penampan sebegini. Contoh: http://wmboleh.tripod.com/. dan http://www.geocities.com/penampan4/ . Mereka bina website menggunakan free hosting seperti tripod.com, cjb.net, geocities dan mereka juga gunakan kepakaran seach engine optimizer mereka untuk ‘menipu’ pengguna search engine. Honestly aku pun beberapa kali kecewa sebab gagal cari page Melayu Boleh yang popular satu ketika dulu. So, aku percaya usaha beberapa orang webmaster mempermainkan keyword tersebut telah berjaya. Sekarang blogger patut berpadu tenaga untuk menjadikan beberapa posting blog mereka sebagai penampan dan memperdaya manusia-manusia keji daripada menjadikan Internet sebagi sumber bahan-bahan tidak senonoh. Aku dapat tahu ada satu pihak yang buat pertandingan untuk keyword “Melayu Boleh”. Beratus laman web masuk pertandingan tersebut. Hasilnya, keyword Melayu Boleh sudah tidak senonim dengan bahan-bahan lucah lagi. Tahniah! Tapi usaha mereka tidak secara berterusan… berhenti disitu sahaja.

Keyword seperti title posting ini dan beberapa ayat lain sepert klip video budak sekolah beromen, klip video ella dan jojie, klip video ida nerina patut dipermainkan oleh blogger-blogger bertangungjawap, seperti aku, regularly. Continously publish article-article penampan sebegini.

Posting ini hanya concentrate kepada klip-klip video sahaja. Maybe next time aku buat untuk perkataan-perkataan lain pula. Kepada blogger-blogger lain aku harap anda semua ikut jejak langkah aku dengan membuat posting sebegini. Juga kalau boleh hebahkan kepada kawan-kawan yang lain. Anggaplah ini sebagai meme atau tagging game, some sort like that. Surely almost everybody want Internet to be porn free or least users have to work really, really hard to get pornography related information. Not as easy as search di search engine.

Actually selain daripada ‘menipu’ pencari, blogger juga boleh mendapat keuntungan. Sebab jika kita berjaya grab perhatian mereka dengan posting unik sebegini atau posting-posting yang lain, mungkin mereka boleh lupakan niat nak search bahan-bahan tak senonoh tersebut dan berhibur, menambah ilmu, atau menambah geram dengan membaca any of our postings. Selain itu pencari search engine yang dikenali sebagai ‘organik trafik’ juga berkemungkinan besar akan klik iklan disekitar blog kita. Our loyal reader even our closest friends will never click those ads. Kita pun tidak mahu dituduh buat fraud dengan dapat illegal click dari same i.p address banyak kali. So, it is really a win-win-win situation. Boleh dapat trafik, possibility dapat income through ads click dan yang penting dapat hindari Intenet menjadi sarang bahan-bahan tidak senonoh. Actually ramai dah orang gunakan taktik ini untuk kaut keuntungan, aku cuma harap semua orang boleh buat. The more the merrier.

Jika anda seorang blogger dan malas nak buat blogpost seperti ini, samada tema blog kau tak menjurus kearah ini atau simply you think it is a lame tactic. Aku minta tolong hanya buat simple link yang menggunakan anchor text yang menarik, seperti contoh dibawah:

Mr. Right cuba menipu pengguna yang nak cari “Klip video pelajar UiTM” dengan membuat blogpost ‘tiruan’.

Jika orang click link tersebut ia akan terus datang ke posting ini. Anda juga sedikit sebanyak telah membantu menaikkan ranking blogpost ini didalam search engine result page dengan membuat link sedemikian.

Ok… aku harap semua dah faham apa niat aku dan jika boleh, tolong lah bantu.

Kepada pencari-pencari informasi tidak senonoh tersebut yang secara tidak sengaja sampai disini, nasihat aku… Insaflah la oi…! Ingat tuhan… Kalau rasa dah gatal sangat pergilah kahwin. Kepada adik-adik remaja pula, pergi habiskan study dulu baru menggatal nak fikir pasal benda yang bukan-bukan. K@n*k belum tumbuh bulu dah berani nak pegang anak dara orang. Bodoh betul…!


16 comments:

lalala.inc said...

thehee.....
memang ramai yang menipu cara baik macam tuh...
tapi niat diorang tuh memang bagus lo...
memang bleh merencatkan pencarian benda2 tak bek....
bagus gak kalo ko wat macam tuh doooddd...
thehhehehehe....
emmmm....
sal dak2 skolah neh plak aku memang plek...
diorang takder pong ase malu aite??
siap pakai baju skola lagik...
yang lagik memalukan aku, ader plak name skola aku naik...
yang rekod tuh pompan lak...
adooiiii...
malu gle haku....

aku youjie said...

aku hijau lg dlm dunia blog ni tp bc blog mmg hobi,rasenye mmg bagus la niat bro buat cmni sume..n aku rasa tiap posting bro mmg berfaedah n berwawasan! Gambateh!!!!

izzat said...

absolutely agree with u.. no doubt..

Falcon said...

I agree too...

amfarra said...

cayalah dood! well said!

Anonymous said...

salam...
pihak berkuasa patut ambik tindakan ke atas laman-laman lucah cenggini....
dari dok bercara hal lain yang tak penting...

lankapo said...

semoga niat dud diberkati heheh

semoga ranking pun makin naik :)

Intan said...

salam dood...
ko blum or x nk comment pape ke psl forum mgu lpas tuh??aku menanti neh..(aha mtk maafla xde kaitan dgn posting ko neh..)

anggerik ungu said...

ha'a lh dood..aku pn nk tnya soalan yg sma mcm intan..wat ar post psal forum masuk islam 2..aku nk taw sgt2 psl opinian ko..

Mr. Right said...

lalala,
Wah... dasyat budak sekolah kau. Pompuan record clip apa? Ermm...

aku youjie,
Gambateh tu apa? Bahasa apa tu?

izzat,
Thanks.

falcon,
Agree sahaja tak guna, buat posting macam la.

amfarra,
Thanks.

ano,
Kalau melampau memang kerajaan akan ambil tindakan. AKu dengar webmaster page babyrina, webmelayu, melayu boleh, semuanya kena tahan.

lankapo,
Insyallah... tak nak join buat posting cam ni ke?

intan,
Salam... Mula2 malas nak komen pasal isu sensitive tu. Tapi sebab dah boring taktau nak post apa, aku pun tunaikan hajat kau.

anggerik ungu,
Dah post dah...

miss said...

Mr, right thanks for the idea. saya pun cm aku youjie gak..

Extremist Thinker said...

Akubetul

hehe. cantek!

Anonymous said...

zone penampan yang cukup menarik... "budak sekolah" masih top lagi cariannya... "aksi budak sekolah terlampau" pun top jugak.

bila mau top ranking untuk "budak sekolah terlampau" let's fight it...

~WhEn dZuHRiAh sCribbLe~ said...

hehe..

klip video budak sekolah said...

banyaknya klip video budak sekolah kat sini. mana klip video sekolahnya. takder pun.

zone penampan ke?

Aksi Budak Sekolah said...

hehe...sekarang nie ada baiknya kita buat satu dua entri khas utk menguasai keyword2 panas ni... hehe terencat sikit org yg mencari benda2 lucah kat internet ni :-)

Total Pageviews

. page counter