Saturday, September 27

Salam Lebaran

S
E
L
A
M
A
T

H
A
R
I

R
A
Y
A

A
I
D
I
L
F
I
T
R
I

M
A
A
F

Z
A
H
I
R

&

B
A
T
I
N
Confirm ini posting terakhir aku sebelum raya. Juga automatiknya jadi posting terakhir aku sebagai seorang bujang, insyallah. So, sekelian kalinya aku pesan berhati-hati dan berhati perutlah semasa memandu. Kalau ada saki-baki sopan dan santun dalam diri, tolong keluarkan masa memandu. Juga aku nak pesan supaya berjimat cermat time raya ni. Tak guna berlagak kaya dengan orang kampong. Jangan nanti lepas raya sengkek sampai nak makan pun terpaksa ikat perut.

Again, Selamat Hari Raya... dan jemput datang ke majlis aku nanti.

Aku juga nak minta maaf bebanyak kepada sesiapa yang aku ada buat salah. Tak kira in real life or di blog ini. Kat sini memang aku biasa kutuk orang. So, minta maaf kalau ada yang terasa dengan kutukan, teguran atau gurauan aku.

Kepada non-muslim, selamat berholiday lagi. Minyak dah turun harga, so boleh lah berjalan ke rumah member-member Melayu. Memeriahkan bulan Syawal.

Ok... itu sahaja. Most probably aku akan offline 1 minggu setengah.

Take care.....

Assalamua'laikum.


15 comments:

atune® said...

Salam Lebaran juge!

abikhsan said...

Salam Lebaran Dan Selamat Pengantin Baru.... Moga berbahagia hingga ke akhir hayat dengan limpahan rezeki dan anak-anak.

p/s - Jangan nanti dah berkahwin blog menjadi pasif...

anggerik ungu said...

minal aidil wafaizin...salam lebaran..seribu kemaafan dipohon..
selamat pengantin baru, moga berkekalan hingga hujung nyawa..

Anonymous said...

harap lepas kahwin akan lebih rajin berblog. lebih banyak posting-posting creative.

selamat hari raya

selamat pengantin baru

Hor ny Ang Moh said...

Hi! Selamat Hari Raya ke semua keluaga anda!

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) said...

SELAMAT HARI RAYA....

http://aberamly.wordpress.com

http://ramlyotai.blogspot.com

fitri said...

selamat ari raya...semoga murah rezeki
sebenarnye saye dah lama baca blog ni.cuma skrg je tergerak hati nak komen..ade info menarik dan juga ada yg menghiburkan hati...
truskan penulisan anda
hihihih

[s][e][x][y][i][n][r][e][d] said...

Selamat Berhari Raya Penggantin Baru!!!

neewa76 said...

selamat pengantin baru...dh 3 post ko tntg hari bhgia ko aku post...smoga bhgia..aku bhga ble tgok org lain bhga...nanti letak pic ko kwin ek..sume2 tau...

neewa76 said...

haha...aku dh tau nk ltk nick aku...tq...aku n ko mmg btl...heee

dami@007 said...

salam,
selamat hari raya,
selamat bernikah dan mendirikan rumahtangga..

welcome to the club hehe

sariah said...

dude...
selamat arie raye maaf zahir batin n selamat pengantin baru....

Mr. Right said...

atune,
Salam lebaran...

abikhsan,
Tima kasih. Insyallah blog takan pasif. Maintain mcm biasa je.

anggerik ungu,
Tima kasih.

ano1,
Thanks... insyallah.

horny ang moh,
Tengkiu. Hepi holiday to you too.

otai,
Selamat. KAlau nak promote blog pun elaborate la sikit blog kau pasal apa. :).

fitri,
Tima kasih. Lepas ni rajin2kan lah diri utk komen lagi.

sexyinred,
Tima kasih bebanyak.

Neewa,
Tima kasih. Senang je kan nak letak nick.

damia,
Thanks. Club apa? Hahahaha...

Saiah,
Tima kasih.

All,
Tima kasih kepada semua yang mengucapkan selamat kepada aku. Doakan rumah tangga aku aman bahagia.

ivy said...

helo selamat ari raya pada semua rakyat muslim dan bukan muslim,dan sya mengucapkan dapa kawan sya kat sabah papar.....pada yusri junaidy mhd noor dan sekelauarga maaf zahir dan batin.......



pda syafinaz ivy

Anonymous said...

Ιt's awesome in favor of me to have a web site, which is beneficial in favor of my knowledge. thanks admin

my web-site ... payday loans

Total Pageviews

. page counter