Thursday, March 19

Poll Result, New Poll – Singing Reality TV Show

Poll yang sebelum ni running for more than 2 months. Pasal azam tahun baru. Dah way exceed limit yang aku selalu setkan iaitu 100 responses. So, if anybody interested to know the result, aku pastekan kat sini dalam bentuk pie chart.

1. Ada buat azam tahun baru?



2. Azam paling standard



3. Tahun 2008 anda...



4. Tahun 2009 pasti akan....


None of the result surprise aku except No. 2, lebih ramai (13%) pasang azam untuk jadi cantik berbanding hanya 5% untuk menjadi lebih sihat. Maybe ramai assume orang cantik semestinya sihat.

Sekarang aku create new poll, pasal singing reality TV show. Aku nak tahu berapa ramai antara kita yang follow Akademia Fantasia, One In A Million, Malaysian Idol, Gangstarz, Mentor, Bintang RTM dan LG Star Challenge.... (ada yang aku tertinggal?)

For me, aku memang kurang sikit pasal music ni. Aku lebih suka tengok rancangan Greatest American Dog compare dengan pertandingan nyanyian. Semalam Star yang cute terkeluar... sedih...sedih...


Back to singging competition, aku dalam kategori manusia tone deft. Aku memang tak pandai evaluate mutu nyanyian peserta reality TV show, pada aku kalau dia nampak bersungguh, perwatakan menarik, pandai menari, nampak macam baik, kemas... dia patut menang. Hahahha... Kalau dia gaya poyo, berlagak bagus, mengada-ngada, memang patut dikeluarkan awal-awal.
So far aku tak taksub vote for any show, maybe few times la kot masa kesian kat beberapa peserta... hahaha...

So, please participate dalam latest poll aku.

Thanks in advance.

6 comments:

rose said...

I'm gonna miss STAR..hhuhu..cedih star dah terkeluar..best dog ever..

Mommy Lyna said...

saya lama tak tgk TV

lankapo said...

ak ahh iya lah tu tak pernah vote AF..sudah lah bro

takkan rakan serumah nak kelentong..

bukan dulu ko ada save fast sms utk vote adam ke hahaha.

Sukun lagi lah minat Zahid haha

Bunga said...

Puas ati aku berjaga malam tadi...
belasah..jgn tak belasah

YNWA

yeehaaa..!!

aku pun layan AF gak dan sukaaa sangat kat Hafiz
cute..comel..tak sombong.gud2..gud boy..

bojed said...

aku pun layan greatest american dog.

last week/2weeks punya show gila seronok, yang anjing kena naik tanjak dan buat flying fox tu.

gempar habis.

ada lagi satu rancangan menarik - wipeout.

bagi aku, istana takeshi is still the best.

Mr. Right said...

rose,
Star mmg pandai.. sebab dia dah tua..

mommy lyna,
Kenapa? busy jadi mommy ke?

lankapo,
Oi!... apa gila vote adam. KAlau vote awek2 dalam AF logik la jgk.

Bunga,
Yeah... AFUNDI HAFIZ. Haahaha..

Bojed,
Istana Takeshi memang the best! Seriously lawak...

Total Pageviews

. page counter