Thursday, May 28

2-0, What a Nice Result.






Semalam aku layan member-member kampong tengok final Champ League di Asia Cafe, Subang Jaya. Ada yang datang all the way from Teluk Intan nak rasa pengalaman tengok bola meriah di sini. Tapi yang bestnya, yang bersungguh datang dari jauh tu penyokong Mangkuk. Hahaha...!

Seronok tengok muka-muka penuh harapan penyokong-penyokong Barcelona dan Man.Utd.
At the end, Barca menang. Congrats...! Kesian Mangkuk tak dapat sampaikan hajat nak jadi team pertama pertahankan kejuaraan. Tahniah juga kepada Mangkuk sebab berjaya mengelak daripada kena belasah, nasib baik Henry off form.

Ya...ya... aku tahu. Mangkuk menang 2 piala. Far better than empty handed Liverpool.

12 comments:

Anonymous said...

Cabinet kt old Trafford dh penuh...klu menang smalam mungkin kena tumpang kt Anfield (Std LoserFool)

Kalau ada match utk tmpt ke 7-8 kn bgus...blh Loserfool main...kan...kan

Anonymous said...

sapa kata Mu mng 2 piala jer....tk main la 2 piala..

1) Carling Cup
2) Premier league
3) intercontinental cup
4) Charity Shd

LiverFool dh brapa thn xdpt2 piala??????WAH....Wah...Wah...

akem G said...

btol btol .. sib baik henry tu tak form .. klu x jadi lauk la ..
alex bole apply pencen la aku ingat . si poyo tu pun elok blah real madrid hehe .

SMBW said...

nasib la ko x ngutuk United lbh2 Mr. Right...hahaha. barca better team, huhu. kami accept kekalahan ni.

akem G: Henry kene mark abis2an oleh O'Shea....sorang player yg dulu dikatakan player hampeh kat United...baik Henry je la yg apply pence wahahah

Ano1 said...

Kepada penyokong CHELSHIT, LIVERFOOL dan ARSENGAL tahun depan cuba lagi.... chow

JUE said...

Hidup Barca.....

Kepada penyokong M.U, korang terima je la hakikat team korang tu menang sorak je.... tapi aksi hampeh....

abikhsan said...

Fans of Barcelona of ECL finals 2009 = A collection of dejected Chelsea, Arsenal, Liverpool, Real Madrid, Juventus, Porto, Inter and AC Milan fans

ha ha ha ha.....

Dear all, please be loyal to one team only maa.....

Sape kata we can't accept kekalahan... We does it.....

Mr Right, U always right in analysis. So why not after FA Cup this weekend and make some posting on EPL/ UCL this season. Mesti malatop punya.... Ala mcm analysis yang kau buat masa Liverpool leading the league and tak pernah kalah after 10 games tu....

JUE said...

To abikhsan,

We're not a collection of Chelsea, Arsenal, or bla- bla fans....... we're loyal fan of barca.....

To Ano1,

Barca akan pertahankan ECL, ok.

azli said...

haha.. aku suka ayat last ko tuh...
cuba lagi season depan k..

Mr. Right said...

Ano2,
Kalau nak tgk cup champ league yg korang menang masa 1999, ada kat kabinet di Anfield. Kenapa kami leh simpan terus cup tu? Hehhehe...

ano2,
Ok..ok.. sorry. Salah info, mana lah aku kira cup mangkuk menang, aku bukan mangkukers.

akem G,
Si Poyo kalau blah Real Madrid M.U terpaksa pakai kuda2 tua lah 1st 11.

SMBW,
O'Shea jaga Henry power?? Hahaha... O'Shea power? Hahaha.. jual longgok je lah sekali dgn Fletcher dan Berbatok.

ano1,
Penyokong nak mencuba apa? Cuba support? Player dan pegawai yg kena cuba lagi. Hahaha...

Jue,
Ko support Barca? Takde team BPL yg ko support? Aneh...

abikhsan,
Ermm... sapa agaknya yg suka bila Liverpool out champ league hari tu ye? Aku tak suka mana pun Barca menang...

Synopsis liga? Ok, nanti aku buat but lebih afdal rasanya aku buat utk liga tempatan. Cintailah barangan buatan Malaysia.

Jue,
Ayat mcm ayat wanita je...Ko ni betul2 perempuan lah. Ingatkan menyamar nak kutuk Sukun je.

Azli,
Baik! Kami akan terus berusaha.

arefief007 said...

aku ni mmg mu nyer pykg.. tapi aku accept kekalahan ni coz barca yang lebih kuat.. huhu.. lepas mu kalah, abis riuh sekolah aku duk main kutuk2 ni.. yang kutuknyer pykg arsenal n liverpool r.. tapi bile dipikirkan balik, semua kelab tu mandul rupenyer.. haha... dah lama takleh piala.. kan mr. right?

Anonymous said...

nama pun bagi arahan mandatori bukak akaun...buat sbb suruh,

Total Pageviews

. page counter